Off_topic - czat dla użytkowników Bez Tabu
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forum -
Haha ja na szczęście nie piszę nikomu, ale mówie na ostatniej imprezie, jeden z dyrektorów nalewał sobie zupy... podeszłam i powiedziałam że tam narzygali- dawno nie widziałam żeby się ktoś tak śmiał nie spodziewał się, zaszłam go od tyłu także, czy powinnam się czasam zamknać? Tak Czy to zrobię kiedykolwiek? Nie
Jak każda zła dziewczynka, mam swojego diabła stróża. Prowadzi mnie za rękę przez labirynty uciech.
...zamiast *******ić się na stole, ludzie narzekają, że stół jest u*******ony...Skomentuj
-
Związek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.Skomentuj
-
Na Cyprze było przebosko! Ale alko to nie piję aż do imprezy halloweenowej. Postanowiłam
Trochę nawywijałam, ale z każdym mogę sobie w oczy spojrzeć więc tragedii nie maMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Najważniejsze to móc spojrzeć w oczy
Z tym alko to się nie zarzekaj, też się zarzekałem, ale gram z zespołem teraz na wyjeździe, też można powiedzieć, że taka delegacja, tylko bardziej lokalna, stołeczna. I wszystko wskazuje na to, że moje postanowienie mogę zostawić w domuZwiązek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.Skomentuj
-
O nie nie, bo to trzeba mądrze z tymi postanowieniami. Ja już moje zmieniłam, nie piję w tym tygodniu. Bo w przyszłym moja siostra ma urodziny więc no cóż, mus to mus.
Umówiłam się też na randkę z koleżanką, o rany rany jak będzie boskoMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
No to masz silna wolę
Choć ja w tym wypadku lepiej nie wyglądam No ale grzech nie napic sie przy nadchodzącej okazji, więc to taki wyjątek Ale na pewno nic głupiego nie nawywijamZwiązek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.Skomentuj
-
Nie wiem czy to silna wola czy umiejętność szybkiego zmieniania zasad, gdy tylko mi wygodnieMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Zagadka
Wchodzisz do pokoju. Na łóżku leżą 2 psy, 4 konie, 1 żyrafa i kaczka. 3 kurczaki latają nad krzesłem. Ile nóg jest na podłodze?Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
-
Zależy czy meble, bo to te nogi liczymy, mają je wszystkie. Zakładam, że wszystkie, czyli 8 + 2 moje. Wygrałem jakieś nudesy czy coś?Związek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.Skomentuj
-
Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
-
Skomentuj
-
Cierpliwy jesteś znaczyKobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
-
Cześć. Miło wrócić do przeszłości, popatrzeć z perspektywy, jaką człowiek przemianę mentalna przeszedł, szok. Ale młodość rządzi się swoimi prawamiBut I'm a supergirl and supergirls don't cry.Skomentuj
-
Skomentuj
Skomentuj