Strzelająca sperma to jednak trochę akcji na zdjęciu, wszystko da się wyklepać, a ja jestem wielką fanką tejże.
Off_topic - czat dla użytkowników Bez Tabu
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forum -
Zawsze doceniałem Twoją duszę impresjonistki, ta odwaga i nieszablonowość, modern art i rubaszne spazmy na twym licu... Poezja. Na takie płótno niejeden domorosły Matejko chciałby oddać siebieSkomentuj
-
Zawsze miałam słabość do poetów
Właśnie mi się przypomniała nasza wycieczka do Krakowa
Ale rubaszne spazmy to chyba sekrety alkowy czy jakoś tak i rubszne, serio? W sumie to komplement bardziej dla Ciebie niż dla mnieMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
But I'm a supergirl and supergirls don't cry.Skomentuj
-
Wszystkiego naj naj wszystkim!My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
A co Wy Mikołajowi do worka chcecie zaglądać? Nawet cycka nie pokażecie a już kutasa w pełnym wzwodzie oczekujecie? Rozbestwiło się towarzystwo... Dobrze że wróciłem, trzeba reguły gry ustalić.
Pierwsze prawo brzmi:
Twardość kutasa jest wprost proporcjonalna do kobiecego zaangażowania
Tak więc, znając już prawa fizyki, czekam na zachętę.Skomentuj
-
No wyzysk, wszędzie wyzysk na erodate robią to inaczej, pytają czy jesteś realną kobietą i tylko fotki przecież dowodzą czy się jest czy nieMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
I wtedy wstawiasz fotkę Sashy Grey i mówisz że jesteś realna choć nieco obolała SashaSkomentuj
-
Zastanawiałam się nawet jak udowodnić swoją realność, nie dla ich potrzeb, ale z czysto akademickich pobudek.My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
-
0statnio edytowany przez Kalilah; 27-12-23, 20:37.My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Skomentuj
-
0statnio edytowany przez Kalilah; 28-12-23, 05:28.My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Cenniki tirówek?? W paszczu piaćdziesiat
Jak każda zła dziewczynka, mam swojego diabła stróża. Prowadzi mnie za rękę przez labirynty uciech.
...zamiast *******ić się na stole, ludzie narzekają, że stół jest u*******ony...Skomentuj
-
Gdzie wy jeździcie, że widujecie te tirówki? Ja ostatnią to chyba z 8 lat temu widziałem... więc albo jestem tak brzydki, że uciekają zanim zdążę je zobaczyć albo poruszam się trasami przy których nie dyżurują ... a co dopiero miałbym wiedzieć na temat ich stawek .
Swoją drogą ciekawe jaką trzeba mieć desperację, żeby takiego ssaka leśnego zaczepiać?Skomentuj
Skomentuj