Off_topic - czat dla użytkowników Bez Tabu
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forum -
-
My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
U mnie na odwrót. W rodzinie nigdy nie było obchodzenia urodzin i prezentów poza Mikołajem jak byłem mały. Poza żoną, mamą, czy szwagrem nikt nawet nie wie kiedy je mam. Ma to plusy i minusy.Skomentuj
-
-
Ja też schowałam swoją datę urodzin wszędzie gdzie mogłam, ale mam sporo przyjaciół, którzy sobie zapisali. Jeszcze w przyszłym tygodniu mam moje spotkania pourodzinoweMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
-
To bardzo miłe, ale wieku się nie wstydzę. Lubię jak życzenia składają mi te osoby, które pamiętają o moich urodzinach lub sobie same zapisały, nie te, którym rano pojawi się powiadomienie na facebooku. Ot takie zboczenie mam, jedno z wieluMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
walentynki
Cześć rozbawieni, szczęśliwi i zadowoleni,
Jak będziecie spędzać Walentynki? jakie plany? ja, najpierw idę na kolację z drugą połową a potem szaleństwo do rana a nawet do połowy dnia następnego jako, że wzięliśmy pracę zdalną i świat jest nasz.Skomentuj
-
Czy tylko u mnie dziś jest tak bosko, że aż żal siedzieć w domu?My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
U mnie też piękna pogoda, ale jakoś na razie się nie wybieram nigdzie, ja poproszę taką pogodę za tydzień przez 7 dni w AlpachSkomentuj
-
Ja już po porannym spacerze nad jezioro. Nastrzelałam fotek jak Chińczyk na wakacjach. Takiemu to się powodziMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Czy ja wiem czy powodzi? Mam wrażenie, że odliczając dojazd wychodzi mnie to taniej niż tydzień z karnetem na narty w Zakopanem , aż takim burżujem nie jestem, żeby naszych górali sponsorowaćSkomentuj
-
Wiem coś o tym, byłam w tamtym roku na regatach w Pucku to ceny za obiady przewyższały zagraniczne.My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Ło rany, co tu się na forum zadziało. Chyba będę potrzebować dużo czasu do przyzwyczajenia się Swoją drogą zaciekawiło mnie, że niby lepiej teraz działa na urządzeniach mobilnych. Mam stary telefon i forum w starszej wersji działało tam zupełnie bez zarzutu. Czyżby krzaczyło się wcześniej na nowszych sprzętach?Skomentuj
Skomentuj