Mój daleki sąsiad coś buduje, obawiam się, że to może być gołębnik, obym się myliła
Dla smutnych, nieszczęśliwych itp. :(
Collapse
X
-
My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forum -
-
Dokładnie, chyba zacznę sie interesować sokolnictwemMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
-
Pozwoliłam dzisiaj na to, żeby temat niewarty nawet moich smarków, zepsuł mi totalnie humor i zasmucił na całej linii Jestem zła na siebie, że mnie to rusza i przykro mi. Ehhhhhh przynajmniej jest powód, żeby wznieść "toast".Skomentuj
-
Może nie jestem smutna, ale zauważyłam dziś jak mi doskwiera to, że teraz ludzie się nie witają jak kiedyś, nie można się nawet przytulić z własną przyjaciółką. Brakuje mi takiego fizycznego kontaktu z innymi. Jak już zagrożenie minie to ja chyba będę nie do zniesieniaMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Mów kiedy to przyjeżdżam Cię przytulić na powitanie ... no nie tylko na powitanie ale jakiś pretekst musi byćSkomentuj
-
Dzięki Ajs, ale nie przypominasz mi mojej przepięknej, wysokiej, blond bogini - przyjaciółkiMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
hmm, fakt blond boginią to ja nie jestem i raczej nie będę , trzymam kciuki, żeby ci się udało do niej tak przytulićSkomentuj
-
Racja, Kali. Mi też to doskwiera. A jako słomiana, mam podwójnie przekichane
Ogólnie ostatnio przyszła mi do głowy taka myśl, że w sumie pandemia, maski, dystans, to może być raj dla skrajnych introwertyków.Skomentuj
-
Od roku próbuję znaleźć jakieś sensowne mieszkanie do kupienia, ale ceny zaczęły wariować cholernie. Szlag człowieka trafia. I jeszcze nie ma do kogo się przytulić. WrrrrrrrrSkomentuj
-
W moim akwarium jest pełno glonów whyyyyy
Jak każda zła dziewczynka, mam swojego diabła stróża. Prowadzi mnie za rękę przez labirynty uciech.
...zamiast *******ić się na stole, ludzie narzekają, że stół jest u*******ony...Skomentuj
-
A ja chcę na wakacje, gdzieś daleko, bez żadnych testów, maseczek i ograniczeń gdzieś, gdzie jest min. 30 stopni, słoneczko, morze i piach. Już rok temu, wyszła dupa z wyjazdów, a w tym roku człowiek żyje nadzieją, że będzie lepij. Teraz, to marzenie polecieć gdzieś, bo albo szczepnia, albo testy, itp. J***** CovidSkomentuj
-
Skomentuj
-
Tak, mogą nie dostrzec.
Ale mogą po prostu odczuć ulgę, że nie muszą robić uników, wszakże obostrzenia wychodzą im naprzeciwSkomentuj
Skomentuj