jaka największa różnica wiekowa była u was podczas sexu? Czyli prościej z kim najstarszym uprawialiście sex?
Jaka największa różnica wiekowa była u was podczas seksu?
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
10 lat starszy. Był beznadziejny, bo myślał tylko o sobie. Może dlatego, że cała znajomość trwała kilka dni i była zawarta wyłącznie dla seksu.Nadzieja umiera ostatnia.... -
a teraz jak byś miałą powtórzyć takie cośale oczywiście z innym partnerem, zrobiła byś to?"...Bóg Stworzył Szatana..."Skomentuj
-
Był ode mnie o 15 lat starszy. Miał facet fantazję, oj miał...Szlachetny człowiek wymaga od siebie. Prostak - od innych.Skomentuj
-
-
Skomentuj
-
4 lat starszy - zresztą jedyny. Poza drobnymi różnicami w temperamencie i upodobaniach jest ok.
No pain, no gain.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą...Skomentuj
-
Napisał Bzyko666a teraz jak byś miałą powtórzyć takie cośale oczywiście z innym partnerem, zrobiła byś to?Nadzieja umiera ostatnia....Skomentuj
-
-
6 lat starsza, moja pierwsza (i jak na razie jednyna) partnerka... myślę, że jej wiek (a przede wszystkim doświadczenie) był dużym plusemSkomentuj
-
9 lat starsza, mężatka (ponoć tuż przed rozwodem) z dzieckiem. Doświadczona, choć spodziewałem się więcej. Za to werbalniizację miała perekcyjnie opanowaną. Krótkotrwała przygoda, miłe doświadczenie. Natomiast pierwszą była dzewczyna młodsza o blisko 2 lata. Niedoświadczona tak samo jak i ja w owym czasie. Miłe początki. Aktualnie Dama mojego serca jest młodsza ode mnie o nieco ponad 1 rok. Dobrze wie czego chce i wie jak rozkosz dawać. Oj wie.0statnio edytowany przez Gawędziarz; 01-05-07, 12:29.Są ryby piły i ludzie młoty.
Skomentuj
-
Nie wiem, nie pytałem jej o wiek Ale na pewno była mocno starsza.
Najlepiej łóżkowo dogaduję się z kobietami 2-4 lata starszymi ode mnie. Tak na oko.
To truly love someone is to strive for reconquering what has already been conquered.
Regulamin Forum.Skomentuj
-
7 lat starsza ,ale niedoświadczonaGdy umierał leżąc tutaj sam,
za ojczyznę, którą kochał ponad życie,
widział przyszłość, która zła była i podła,
chmury czarne, wiatr ze wschodu gonił z wolna,Skomentuj
-
8lat starszy I ciągle jest
Wcześniejszy był straszy 3lata i było bez-na-dziej-nie, teraz rewelacja Doskonale się dopasowaliśmySkomentuj
-
4 lata, pierwszy mój facet ale nie mam porównań bo i jak narazie jedyny z którym doszłam aż do łożka no i nadal z nim jestemSkomentuj
Skomentuj