Witam!!!! Chciałbym wiedzieć jak u was wygląda "finał" podczas sexu analnego??Czy dochodzicie w Partnerce czy moze jakos inaczej??Oraz czy robicie to w gumce???
Finał seksu analnego
Collapse
X
-
-
I tak i tak. Zależy od nastroju i fantazji.Nigdy nie mówię NIGDY決してないと言うJeśli chcesz, znajdziesz sposób.
Jeśli nie chcesz, znajdziesz powód. -
Ja odpowiem za mojego partnera - finał najczęściej odbywa się w dupce. Uprawiamy anal bez gumy.
No pain, no gain.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą...Skomentuj
-
Ja i moja partnerka robimy to bez gumy, a jeżeli jest czas i możliwości to uprzednio robie jej lewatywę, która ją bardzo podnieca a po 2-3 godzinach można zacząć zabawęSkomentuj
-
-
Napisał zi3cJa i moja partnerka robimy to bez gumy, a jeżeli jest czas i możliwości to uprzednio robie jej lewatywę, która ją bardzo podnieca a po 2-3 godzinach można zacząć zabawę
Czy robienie sobie wzajemnie lewatywy to coś zachaczające o scat? Wiadomo że lewatywa służy wypłukaniu kału z jelita grubego, ale jakoś ta czynnoś to już mi się wydaje na maksa intymna. Czy może bawici się w "czystą lewatywę", tj. gdy wszystko jest już wypłukane, robicie to wspólnie?Jestem niepokornySkomentuj
-
-
Napisał radzio_zMoże nie co zmienię temat, ale ciekawi mnie to, a skoro znalazła sie osoba praktykująca, może odpowie na moje wądpliwości.
Czy robienie sobie wzajemnie lewatywy to coś zachaczające o scat? Wiadomo że lewatywa służy wypłukaniu kału z jelita grubego, ale jakoś ta czynnoś to już mi się wydaje na maksa intymna. Czy może bawici się w "czystą lewatywę", tj. gdy wszystko jest już wypłukane, robicie to wspólnie?Skomentuj
-
-
-
bez gumki, koniec w pupie, pozycja "misjonarska" tylko z podniesionymi nogami,tak lepiej wchodzi niz od tylu.
W pupie jest najfajniej !!!Skomentuj
-
anal tylko bez gumy, a finał różnie na twarz piersi a naljepiej w środku, uwielbiam patrzeć jak moje nasienie wypływa z jej pupy a ona wciera go sobie w pośladki a mokre palce oblizuje z lubością.
To naprawdę piękny i podniecający widok, od razu mam ochotę na drugi numerek.Skomentuj
-
Hmm...seks analny bez gumki-tak samo u mnie. Finał?Z tym bywa różnie-czasem w środku, innym razem gdzie indziej.Przyznam, że jest to jedna z moich ulubionych form zabawSkomentuj
-
-
Skomentuj
Skomentuj