To jest mój pierwszy post na tym forum dlatego prosze o wypowiedzi
Co najbardziej lubicie podczas seksu ?
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
zalezy od humoru, raz delikatność i subtelność a innym razem wręcz agresywne "rzucanie sie" na aprtneta ;d -
-
Najprzyjemniejszym dla mnie momentem podczas sekslu jest to czas miedzy grą wstępną, a wejściem do mnie. jestem wtedy tak pobudzona.Skomentuj
-
Gdy czuje ..nie - gdy czulem - o ! Gdy czulem jej cialo
I jak na koncu jak chwytala za glowe i mowila " nie wstawaj" albo " ojej odpocznij sobie"Skomentuj
-
A ja najbardziej lubię, kiedy mężczyzna nie może opanować jęku.
Bardzo mnie to podnieca.
i dużo innych rzeczy...Skomentuj
-
-
Napisał LellyDiveraA ja najbardziej lubię, kiedy mężczyzna nie może opanować jęku.
Bardzo mnie to podniecaSzlachetny człowiek wymaga od siebie. Prostak - od innych.Skomentuj
-
Moja Kobieta, pewnego razu zrobiła mi straszne świństwo ( nie powiem, że złe ) kiedy skończyliśmy się kochać Przywiązała mnie do łóżka rękami i nogami i zaczeła mi robić loda robiła tak z dobrą godzine
doszedłem 6 razy po pierwszym już nie mogłem drógi raz zaczełem błagać o litość i jęczałem i wydzierałem się w nie bogłosy. Sąsiedzi zza ściany wszystko słyszeli potem coś tam gadali etc ......
Drugi motyw to już nie ja Ci za ściany przeprowadzili się nie dawno tam i gdy ja wstałem sobie rano o 7 :d usłyszałem kobiecy głos '' ****a c***u złaś ze mnie po*******iło cię '' on na to ale cicho '' kochanie prosze nie krzycz '' ona '' to po jakiego gdy śpie się dobierasz do mojej dupy !! na 8 mam do pracy ''
.......Ci to dopiero sąSkomentuj
-
-
caly seks sam w sobie jest cudowny.. od pierwszego dotyku po final...0statnio edytowany przez bruk tejlor; 26-07-06, 14:28.Skomentuj
-
Wszystko.
I już.
No pain, no gain.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą...Skomentuj
-
-
Grę wstępną- im dłuższa tym lepsza
A potem finał - orgazm jest cudownym wynalazkiemNAJWIĘKSZĄ PRZYJEMNOŚCIĄ JEST DAWANIE PRZYJEMNOŚCISkomentuj
-
Skomentuj