Witam moze ktos z Was zna jakąs dobra i wygodną pozycje do robienia minetki ????? Będe bardzo wdzieczny za kazda rade. pozdro
Pozycja do minetki
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
Kobieta kladzie sie rozklada nogi a ty robisz swoje? chyba najwygodniej. Pozatym minetka od tylu, od boku, jak kobieta opiera sie na kolanach plecami w gore (nie wiem jak opisac ) a ty lezysz pod nia i robisz minetke albo robisz od tylu... Mozesz stanac, zlapac ja do gory nogami za nogi, podciagnac w gore i jechac 69 na stojaco <--- chyba najwygodniejsza0statnio edytowany przez HeaveN; 14-04-06, 14:34. -
dla mnie kazda pozycja jest dobra nawet jesli jest niesmaowicie wymyslna
Kobieta jest jak lilia
subtelny nie ośmieli się jej dotknąć
ale przyjdzie osioł i ją zeżre.
Skomentuj
-
a matko, co za pytanie...
moze okresl dla kogo ma byc wygodna??
i czy w trakcie sexu ktos sie zastanawia czy jest wygodnie??
....................
no bo ja nie
Napisał Asiulek19lbnwygodna ma byc dla obojga
ja sie zastanawiam bo : np jesli coś mnie gniecie, boli mnie cos(kark np) podczas sexu, to odbiera mi to przyjemność
a ja mam calkiem wylaczone odczuwanie takich bodzcow, raczej oddaje sie temu co w danej chwili sie dzieje....
wyjatki sa oczywiscie, np. ostatnie 2 tyg mialam gips na rece to faktycznie sie zastanawialam jak sie ulozyc0statnio edytowany przez sister_lu; 07-02-23, 21:34.Skomentuj
-
a propos udczuwania roznych rzeczy to:
moja dziewczyna wogole nie czuje/nie wie ze czasami wbija mi pozanockie w cialo, albo ze gryzie mnie w jezyk (oczywiscie w momentach kiedy jest rozgrzana do czerwonosci), a kiedy jej o tym mowie to ona odpowiada ze nie pamieta zeby takie cos sie wydarzylo
No dokladnie-rodzinka za sciana0statnio edytowany przez sister_lu; 07-02-23, 21:34.Uczciwą pracą ludzie się bogacą, a pierwszy milion zawsze trzeba ukraśćSkomentuj
-
Napisał HeaveNKobieta kladzie sie rozklada nogi a ty robisz swoje? chyba najwygodniej. Pozatym minetka od tylu, od boku, jak kobieta opiera sie na kolanach plecami w gore (nie wiem jak opisac ) a ty lezysz pod nia i robisz minetke albo robisz od tylu... Mozesz stanac, zlapac ja do gory nogami za nogi, podciagnac w gore i jechac 69 na stojaco <--- chyba najwygodniejszaSkomentuj
-
Napisał ktos-z-dalekaNo dokladnie-rodzinka za sciana
jak to dobrze, ze jak juz od dawna mieszkam sama...
nie musze przejmowac sie rodzinka...
za scianaSkomentuj
-
Najwygodniej jest gdy leże na plecach pod pośladki podkładam poduszkę i lekko uginam rozchylone nogi. W takiej pozycji najszybciej osiągam orgazm.Skomentuj
-
Napisał Asiulek19lbnjeszcze pare miesiecy i bede mieszkac z moim mezczyzna wiec bede mogla sie drzec,krzyczec i jeczec cała "gębą" sąsiedzi strzeżcie sie
co prawda ze znajomymi, ale im zawsze mozna delikatnie zasugerowac zeby poszli zobaczyc co tam w kinie ciekawegoUczciwą pracą ludzie się bogacą, a pierwszy milion zawsze trzeba ukraśćSkomentuj
-
dla mnie najwyodzniej gdy leżę na plecacgh tak jakby na brzegu łóżka a partner jest mniędzy nogami...Nie szukaj kogoś z kim możesz być..lecz kogoś...bez kogo nie możesz żyć!Skomentuj
-
Ostatnio zrobilem super minetke mojej dziewczynie, lezala na brzegu łóżka rozchylila nogi i było nam super. Bardzo mi sie ta pozycja podoba i wydaje mi sie ze jest najwygdniejszaSeks jest działką, którą zacofani uprawiają ręcznie. Lidia JasińskaSkomentuj
-
A ja lubie najbardziej siedziec na brzegu lozka, albo biurka, albo stolu... kiedy facet przede mna kleczy.Obecnie funkcjonuje na ateista.plSkomentuj
-
-
-
Właśnie tak...Ona w poprzek łóżka z pupcią na brzegu, ja na kolanach, jej uda na moich ramionach; zalety: łatwy dostęp do wszystkich zakamarków ; wady: moja kilka razy o mało nie złamała mi karku i nie udusiła, gdy ścisnęła mnie w czasie orgazmu udamiSkomentuj
Skomentuj