Sam się tak z filmów nauczyłeś? podpowiedz innym co by wiedzieli
Masaż Yoni
Collapse
X
-
-
eee nie. Inwencja i praktyka i zwinne rączki.
Kluczem jest to cam napisane - by nie dązyć do tego żeby partnerka szczytowała.
Jak główny cel trzeba postawic sobie to by nie przegapić niczego, i jak najczulej wymasować i wypieścić wrazliwe miejsca.
Wszystko powoli, z czułością i bez pośpiechu.
Zawsze muszą być świece, nastrojowa muzyka i cieply pokój.
Jak moge cos poradzić jeszcze to:
- opaska na oczy partnerki (by nie podgladała)
- słuchawki w uszach
Wtedy będzie moga się skupic tylko na dotyku i doznaniach.
Żele typu durexy, unimile itp - kiepsko się spisują.
O wiele lepsza oliwka dla niemowląd albo olejek do masażu.Skomentuj
-
A czego zamknięte oczy ? Bo co ? Źle to na Ciebie działa? i słuchawki ?
Chociaż w sumie, skupiałabym się na samym doznaniu, nie na patrzeniu. Ale ja mam coś takiego, że jak mi dobrze to zazwyczaj zamykam oczy ..Najbardziej niebezpieczne są kobiety, którym nie można się oprzeć.Skomentuj
-
-
-
nie przeszkadza mi to, chetnie sprobuje to moze byc bardzo ciekawe doznanieNajbardziej niebezpieczne są kobiety, którym nie można się oprzeć.Skomentuj
-
No dobra, wszystko opiera się o współpracę z kobietą która odczuwa z tego wszystkiego przyjemność. Myślicie że może pomóc kiedy blokady w psychice są na tyle mocne, że partnerka nie odczuwa praktycznie niczego w czasie jakichkolwiek pieszczot?Skomentuj
-
Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Ale moim zdaniem ma duże szanse.Kobiety potrzebują powodu by uprawiać seks. Mężczyźni jedynie miejsca.
Billy CrystalSkomentuj
-
-
wczoraj zrobiony ze swietnym skutkiem, mimo tlumaczenia dziewczynie ze to tylko masaz i ma na celu relaks to mowila ze nie mogla wytrzymac juz po 30 sek a doszla w pare minutSkomentuj
-
-
Odkopie nieco ren temat. Mam pytanie do pań, czy zostałyscie kiedyś obdarowane takim masażem? Jeżeli tak to czy wykonywał go wsadź partner czy byłyście oddane w profesjonalne ręce?Skomentuj
Skomentuj