Nie musi być jakiś duży element. To mogą być oczy, usta, włosy, a może ładne palce, co tam jeszcze...
Jaką część waszego ciała uważacie za waszą wizytówkę?
Collapse
X
-
-
-
@Azul: beż urazy. Jeśli pisałaś do mnie. To rozczaruje Ciebie. Ale prędzej mi do Zgredka lub Yody z wyglądemSkomentuj
-
Nie mam oczekiwań wobec Ciebie, więc nie czuję się rozczarowana.
Yoda akurat coś sobą reprezentował jeśli pominąć fakt, że jest postacią fikcyjną.Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
-
-
-
-
Lubię w sumie siebie całą, ale jeśli chodzi o wizytówkę to sądzę, że twarz. Ciężko mi wybrać co konkretnie. Lubię swoją twarz Ale cycki też lubię i tyłek... Zostańmy przy twarzyMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
-
-
OczyIf you try and take a cat apart to see how it works, the first thing you have on your hands is a non-working cat.Skomentuj
-
Czy można podpiąć głos pod część ciała? W krótkim odstępie czasu usłyszałam od dwóch osób że jest miły, a też chce się wpisać, więc zaliczcieShe was some kind of angel, I guess. The kind that Heaven keeps hidden. She smelled the way angels ought to smell.Skomentuj
-
Głos jest częścią rozpoznawalną i charakterystyczną dla osoby więc można uznać, że takSkomentuj
-
-
Skomentuj