Tak jak na zgrabnej wszystko leży ekstra, tak i działa na facetów, a przynajmniej na mnie. "Toć to" najbardziej tajemnicza z babskich tajemnic:
pokazać co dobre, co kiepskie ukryć
Bardziej w temacie: zawsze ogromnie mnie kręciły dziewczyny ubrane tylko i wyłącznie w rozpiętą męską koszulę /najlepszy strój na śniadanie we dwoje/.
Z drugiej strony, ktoś tam napisał o mózgu - bodajże Łoczu.
Nie ma się z czego naigrywać, bo to prawda. Kobieta powinna wiedzieć i zwykle wie, w czym /lub bez czego/ działa na faceta.
Głupiej nie pomoże żadna kreacja, a ubrana w najlepsze ciuchy da ciała rzuconym w towarzystwie przekleństwem, czy zwykłym odezwaniem. Coś na podobieństwo psiapsiółki z Pretty woman.
Piccollo
Niektórzy walą na pierwszy widok celu, inni lubią wiedzieć w co walą.
pokazać co dobre, co kiepskie ukryć
Bardziej w temacie: zawsze ogromnie mnie kręciły dziewczyny ubrane tylko i wyłącznie w rozpiętą męską koszulę /najlepszy strój na śniadanie we dwoje/.
Z drugiej strony, ktoś tam napisał o mózgu - bodajże Łoczu.
Nie ma się z czego naigrywać, bo to prawda. Kobieta powinna wiedzieć i zwykle wie, w czym /lub bez czego/ działa na faceta.
Głupiej nie pomoże żadna kreacja, a ubrana w najlepsze ciuchy da ciała rzuconym w towarzystwie przekleństwem, czy zwykłym odezwaniem. Coś na podobieństwo psiapsiółki z Pretty woman.
Piccollo
Niektórzy walą na pierwszy widok celu, inni lubią wiedzieć w co walą.
Skomentuj