witam wszystkich, mam 24 lata, od 5 lat w związku. niedawno trafiłem na to forum i spodobał mi się przekrój tematów, mam nadzieję, że długo tu zabawię
Topic powitalny!
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
-
Tak szczerze to wielu tak mówi, a post w tym temacie niekiedy okazuje się ich jedynym Życzę miłej zabawy na BT i szybkiej aklimatyzacji.Skomentuj
-
To ja też się przywitam. Trochę nie po kolei bo na forum jestem już kilka dni i coś tam naklikałam. Mam 29 lat, w związku od 10, w małżeństwie od 5 (cały czas z tym samym facetem ). Forum odkryłam już jakiś czas temu pod innym nickiem, niestety nie odwiedzałam Was i wyleciał mi z głowy i nick i hasło
buziaki...ale to tylko MOJE zdanie...Skomentuj
-
Nie musisz ze mną rozmawiać. To tylko info, nie robię tego bo nie lubię i nigdy mnie to nie pociągało. Miałam już kilka propozycji, nie chce mi się tłumaczyć każdemu z osobna, więc postanowiłam temu zapobiec....ale to tylko MOJE zdanie...Skomentuj
-
Wiem... ale jakoś mi tak dzisiaj smętnie, i nie jestem w nastroju do żartów....ale to tylko MOJE zdanie...Skomentuj
-
-
-
Witam wszystkich tu zgromadzonych Z nicku nowa, z aktywności na tym forum również, ale zaglądam tu od dłuższego czasu i chęć poplotkowania skłoniła mnie do założenia loginu... Płeć jak widać, wiek, no cóż... już nie pierwszej młodości 29 lat... a co do reszty to być może wyjdzie w tzw. praniu...Skomentuj
-
Cześć wszystkim jestem tu nowy..:p na forum zagladałem już od dawna.. Teraz postanowiłem się tu zakotwiczyć mam 26 lat (jaki ja już stary jestem:/) i pochodzę z dużego miasta w centrum PolskiSkomentuj
-
Muzza, zapraszamy do aktywności, przeglądanie to nie wszystko
Knavegirl, Civic85, starość zaczyna się po dziewięćdziesiątce, nie narzekajcieSkomentuj
-
No subiektywnie na to patrząc to lepiej tacy ciut wiekowi, niż małolaci ;p Ale jak zaznaczyłam - subiektywnie Więc Civic... nie łam się...Skomentuj
-
-
Bądź powitana i oby wilgoć nie opuszczała Cię nigdy. A co do pobytu tutaj mam nadzieję, że się poudzielasz gdzieś poza fotodziałami.Skomentuj
-
Cześć
Trochę pobuszowałam po forum , wiedziona ludzką ciekawością i jestem miło zaskoczona profesjonalnym podejściem do "tematu "
Ja - 34 lata , lekko sfrustrowana, już prawie wolna z wiecznym bałaganem w życiu ... najpierw robię potem myślęSkomentuj
-
Cześć Kasico! Ojej.. jak dobrze zobaczyć oficjalnie kogoś 30+ Mam wrażenie, że dziewczyny w naszym wieku albo omijają to forum dziwnym trafem albo w ogóle nie zabierają tutaj głosu... a przecież my to dopiero mamy do powiedzenia, nieprawdaż?!Skomentuj
Skomentuj