Topic powitalny!
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
-
-
-
-
Siemacie Od paru dni sobie przeglądam forum, wybierając topiki mniej lub bardziej interesujące, wiedziony ciekawością tudzież męskimi kompleksami Mam nadzieję że spędzę z wami wiele niegrzecznych postów
//Ninja edit
vBulletin! Jedyny silnik for który mi się podoba, zarówno od strony forumowicza jak i admina0statnio edytowany przez Lexiu; 29-02-12, 23:45.Skomentuj
-
Witam, ja również sobie przeglądam czytam i obserwuję forum, a czasami coś od siebie napiszę
Mam nadzieję że będzie wiele ciekawych tematów.Skomentuj
-
Gorrrrąco witam wszystkich (członków i członkinie BT )
Jestem tu sobie od wczoraj i po króciutkim spacerku na forum wiem, że wiele czasu spędzę zwiedzając i przeglądając kolejne posty.
Młoda i kochająca spontaniczne życie - tyle chyba wystarczy...Niegrzeczny nie znaczy zły.
Grzeczny nie znaczy dobry.Skomentuj
-
-
Również witam nowych użytkowników.Korzyścią bycia inteligentnym jest to, że można zawsze udawać głupca, podczas gdy sytuacja odwrotna jest niemożliwa.Skomentuj
-
Skomentuj
-
Bondziorno, bondziorno
Mile zaskoczony sprawna obsluga forum (maly problemik na starcie - no, na starcie przewaznie jest maly) postanowilem sie przywitac, co niniejszym czynie.
Skomentuj
-
Witam wszystkich
Trafiłam tu kilka dni temu i barrdzo pozytywnie zaskoczyło mnie to, co do tej pory przeczytałam
Świetne forum
..wracam pobuszować po innych wątkach i dorzucić coś od siebieSkomentuj
-
Ooo, kolejna misska.
Witamy.Korzyścią bycia inteligentnym jest to, że można zawsze udawać głupca, podczas gdy sytuacja odwrotna jest niemożliwa.Skomentuj
-
-
Skomentuj