Szczerość to moja zaleta Nie znoszę ośmiornic i już.
Topic powitalny!
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
-
Ale jaki jest punkt zapalny, przyczyna tego uczucia? Odwzajemniasz, czy jak? Za dużo ramion, wystarczą jak u ludzi - dwa?Nothing's wrong today.
'my, przeciętni, ale chętni' - GreedoSkomentuj
-
Skomentuj
-
Witam Was bardzo serdecznie Mam nadzieje, ze milo spędzę tu czas, dowiem sie tu wielu przydatnych rzeczy i jestem szczęśliwa , ze dołączyłam do tak licznego grona pozdrawiam
Skomentuj
-
-
Witam wszystkich beztabowiczòw
mam na imie Magda i mam 16 lat
Ale to raczej da sie ustalić po moim nicku
Hmmm.. coś wiecej o mnie.. jestem z Warszawy , słucham rocka i metalu
No i mam nadzieje że bede miło spedzać na forum postaram sie być aktywnaNie istnieją żadne powody do miłości - Paulo Coelho .Skomentuj
-
-
-
Ja również witam Misskę i Madzię95. Bawcie się dobrze i edukujcie na BT!Korzyścią bycia inteligentnym jest to, że można zawsze udawać głupca, podczas gdy sytuacja odwrotna jest niemożliwa.Skomentuj
-
Cześć, jestem Marta, ciesze się, ze dołączyłam do tak zacnego grona Postaram się tu milo spędzić czas.Tej nocy ja rozdaję karty,wierz mi, nie dotkniesz nawet palcem tej talii - gramy na moich zasadach.Skomentuj
-
Siemka, jestem Buli.
Pierwsze wrażenia po 3 dniach na forum.... bardzo dobre
Tematy ciekawe, ludzie na poziomie, PozdrawiamSkomentuj
-
Również witam wszystkich zgromadzonych, póki co przeglądam, czytam, podziwiam... może z czasem również zacznę się udzielać (jak będę miał coś ciekawego do napisania)
pozdrawiamSkomentuj
-
Witam wszystkichPodczytuję forum od dluższego czasu,załuję jedynie<facepalm> że natrafiłam na nie dopiero niedawno,a skoro zaostrzyło moje seksualne fantazje i apetyty,uznałam że najwyższy czas się wreszcie zalogować...Pozdrawiam,Beata.W życiu nie chodzi o to,żeby przetrwać burzę,ale o to,aby tańczyć w deszczu...Skomentuj
-
no jak sie zaostrzyli fantazje to pewnie... trza działać
witaj i see You na tematach.If you're not into oral sex - keep your mouth shut!Skomentuj
-
witajcie i miłej zabawySkomentuj
Skomentuj