Hej ,nareszcie znalazłam forum na którym coś się dzieje 24 lata,długie,rude włosy.Po prostu Lilith. Jeszcze tylko zmuszę się żeby przeczytać regulamin i bede żyła długo i szczęśliwie
Topic powitalny!
Collapse
Ten wątek jest przyklejony.
X
X
-
0statnio edytowany przez Lilith_666; 04-12-11, 04:04."Lepiej skończyć w pięknym szaleństwie niż w szarej,nudnej banalności i marazmie."
Witkacy -
W takim razie oficjalne Hej! Ależ to Rude Zakręcone i takie (nie)czytate1) Dzisiaj jest lepsze niż wczoraj
"Ssij a droga, mleczna będzie twoja" :-D
* **cztery Dorosłe litery To IDEAŁ** *
"Nie z kim ,a jak"Skomentuj
-
-
Witam. Trafiłem na to forum zupełnie przypadkiem, zapewne wyszukując jakichś treści erotycznych w jakże popularnym google, ale podoba mi się tutaj i mam zamiar zabawić z Wami dłużej A jak wyjdzie w praktyce to zobaczymySkomentuj
-
-
Witam WAS, też trafiłem tu przypadkiem ale skoro już jestem to mam nadzieję zabawić tutaj dłużej.
Co lubię?
oczywiście sex
opalać się nago
dobre filmy
trójkę to takie radio
piwko
latoSkomentuj
-
-
-
Troszkę już jestem na forum a mi przywitanie umknęło Witam wszystkich, forum przeglądam kilka ładnych lat ale ostatnie wydarzenia skłoniły mnie do założenia konta i tematu.. Seksualna strefa życia człowieka to coś o czym trudno wielu osobom rozmawiać twarzą w twarz, dlatego takie forum gdzie możemy zachowac anonimowośc jest bardzo ciekawym miejscem wymiany (mam nadzieję) szczerych informacji Pozdrawiam wszystkichSkomentuj
-
-
Skomentuj
-
Skomentuj
-
-
-
Skomentuj