Ona starsza o 8 lat, lub młodsza o 9. Więc bez szału z różnicą wieku.
Jaka największa różnica wiekowa była u was podczas seksu?
Collapse
X
-
-
-
Ja miałem 23 lata ona około 56ciu i było rewelacyjnie. Ogólnie zawsze kręciły mnie starsze kobiety i tak pozostało👍 1Skomentuj
-
Skomentuj
-
-
Największe różnice wiekowe to Ja 35 a ona 57, było niesamowicie
a w drugą stronę Ja 34 a ona 21, on 19, zupełnie inne doznanie a równie wspaniałeCarpe diemSkomentuj
-
najmłodsza miała 15 lat i byłem od niej starszy o 7 lat. Natomiast ja miałem 24 lata a ona niby 57, ale wydawało mi się, że była starsza. Wiek się nie liczy, liczy się otwartość, chęć i fantazja w seksie Wiek to tylko liczba Bynajmniej w przypadku kobietSkomentuj
-
Kurcze a u mnie to bylo ledwie kilka lat in plus. Ale mam ochote na tak plus 10 i minus 10. W obie strony.Skomentuj
-
-
Hej, opowiedzialbys cos wiecej o tych kobietach? W sensie jak bylo, jak je poznales i tak dalej? Czy tu czy w DM jesli wolisz. To dosc ciekawe.Skomentuj
-
-
W zasadzie miałem trzy takie sytuacje:
1. Ja miałem 16 lat ona 32 (Kobieta która mnie rozprawiczyła)
2. Ja miałem 19 lat ona 44 (dłuższy romans z Żoną dalszego sąsiada)
3. Ja miałem 23 lata ona 46 lub 47 (niestety Pani nie odważyła się na nic więcej niż pieszczotki oralne).Skomentuj
-
Najstarszy 28 lat starszy ode mnie był perwersyjny w łóżku i przeżyłam z nim trochę pierwszych razów- włącznie z analem, pissingiem czy też doświadczyłam minetki w trakcie miesiączki i późniejszych krwawych pocałunków w usta potrafił też umiejętnie poddusić czy pociągnąć za włosy w łóżku było super, mimo że nie był jakoś dobrze wyposażony, ale poza tym był toksykiem, człowiekiem nienadającym się do życia.
Obecnie jestem w relacji z partnerem 22 lata starszym, dla odmiany to on ze mną przeżywa mnóstwo pierwszych razów, ma fantazję i ogromny apetyt na nowości- tak perwersyjne jak i waniliowe i na szczęście to zupełnie inny typ człowieka niż wyżej wymieniony- czuły, troskliwy, szarmancki, traktuje mnie i moją rozkosz priorytetowo, poza tym niesamowicie wiele nas łączy też poza łóżkiem (i...jest też duuużo lepiej wyposażony)Skomentuj
-
-
Skomentuj