W sumie kilka tygodni temu 17 lat starsza, dobiegająca 50ki kobietka. Zadbana, szczupła i atrakcyjna. Poznałem ją na imprezie po której wylądowałem u niej na resztę weekendu (dwie noce). Dawno nikt się tak intensywnie do mnie nie "przyssał" Ciekawe doświadczenie i chętnie bym to z nią powtórzył.
Jaka największa różnica wiekowa była u was podczas seksu?
Collapse
X
-
-
z 14 lat starszy i z 7 lat mlodszy
starszy straszny egoista w lozku
mlodszy-zadna rewelacja, ale przynajmniej cialo fajne, nie dlatego ze mlody
poprostu wysportowany i ladnie umiesniony i gladziutki( dla mnie to plus duzy)Skomentuj
-
Jak dotąd nic się nie zmieniło- 11lat i to był najlepszy kochanek jakiego miałam.Skomentuj
-
-
-
Pieprzyłem laskę 16 lat starszą ale wyglądała na 6 lat starszą."Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław LemSkomentuj
-
a ile miala lat?
osttanio stwierdzilam ze grazyna wolszczak wyglada naprawde mlodo
ten aktor z ktorym gra w "na wspolnej" jest mlodszy od niej az o 18 lat a wygladaja bardziej jak rowiesnicy, no moze ona starsza, ale o 5 lat
Skomentuj
-
46 lat. Wolszczak wygląda na 50 czyli wizualnie 8 do przodu."Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław LemSkomentuj
-
-
nie wiem czy wiecie ale w latach 60 czy 70 albo wcześniej znajomości, z których bardzo często powstawały głębsze uczucia zamieniające się w małżeństwa to nawet 12-15 letnia różnica wieku.Skomentuj
-
Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzonoSkomentuj
-
-
Zmieniło. Zdziwiłem się gdy dowiedziałem że moja babcia w wieku 18 lat z 30-letnim wtedy dziadkiem. Dziś to nietypowe. Moim zdaniem przez szkołę.Skomentuj
-
Zmieniło sie co najwyżej to, że nie hajtają się w wieku 18 lat z 30-latkiem, tylko w wieku 28 lat z 40-latkiem.Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzonoSkomentuj
-
Moja najstarsza partnerka miała 18 lat więcej (a właściwie partnerki, bo były dwie jednakowo starsze). Ja miałem wtedy 31 lat, ona 49. W drugim przypadku miałem 29, a ona 47.
Najmłodsza miała 11 lat mniej.
Różnice wiekowe nie mają dla mnie praktycznego znaczenia, bo przywiązuję wagę do innych cech niż wiek, ale przyznaję, że bywają ekscytujące.Skomentuj
Skomentuj