Deepthroat

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Greeedo
    replied
    Napisał Kalilah
    O właśnie tego słowa szukałam, sztuczne.

Chociaż pamiętam jak mi kiedyś ktoś podawał cenniki tirówek, podobno w gumie było taniej.
    Kali... Analizę konkurencji robiłaś?

Leave a comment:

• iceberg
    replied
    Napisał km50
    Co sądzicie o fellatio z prezerwatywą? Czy to aż takie głupie? Niektórzy mogą to lubić.

Hmm, jedynym powodem dla takiego ograniczenia doznań mógłby być przypadkowy oral z zupełnie nieznaną kobietą ale ponieważ fiuta nie znalazłem na śmietniku to nie wtykam byle gdzie i byle komu . Zatem jeśłi z kimś komu ufam w kwestiach zdrowotnych to tylko bez.
    No jeszcze przychodzi mi do głowy ryzyko orala z kobietą która może na męskie wydzieliny zareagować wstrząsem anafilaktycznym z ryzykiem zgonu, wtedy chyba lepiej mieć prezerwatywę niż zestaw do tracheotomii i adrenalinę w strzykawce

Leave a comment:

• Kalilah
    replied
    O właśnie tego słowa szukałam, sztuczne.

Chociaż pamiętam jak mi kiedyś ktoś podawał cenniki tirówek, podobno w gumie było taniej.

Leave a comment:

• Greeedo
    replied
    Napisał Kalilah
    Bosz święty jak ja za nim tęskniłam to nawet nie wiedziałam, że tęsknię
    Widzisz, beze mnie to jak fellatio w gumie, wszystko jakieś takie sztuczne...

Leave a comment:

• Astraja
    replied
    Napisał km50
    Co sądzicie o fellatio z prezerwatywą? Czy to aż takie głupie? Niektórzy mogą to lubić.
    Nie wyobrażam sobie.
    To jak lizanie przez papierek. Podobnie z samym seksem.
    Nie. Podobnie jak Kali. Muszę czuć wszystko. Żyłki, pulsowanie, smak, skórę.

Leave a comment:

• Kalilah
    replied
    Napisał km50
    Nie dla mnie, uwielbiam czuć fiuta samego w sobie. Taki ubrany w gumkę przy fellatio to już niewiele różni się od dobrego dildo. Ja muszę pochłaniać zmysłami - smakiem, węchem, wzrokiem, lubię pełny pakiet, bez ograniczeń

Leave a comment:

• km50
    replied

Leave a comment:

• Aisshaa
    replied
    "deepthroat to dirty talk,plaskacze,plucie,facefuck"...o to to

Leave a comment:

• Kalilah
    replied
    Napisał Greeedo
    Daleko mi do seksualnego trendsettera, ale komentując to co pisali przedmówcy, w mojej ocenie to nie w doznaniach tkwi clue deeptroatha.
    Chodzi raczej o kobiecą uległość i męską dominację i na tym polu jest to dla mnie za****sta praktyka seksualna. Nie ma to jak wyuzdana suczka wielbiąca kutasa głębokim gardłem.
    Napisałem wyuzdana bo raczej z doświadczenia wiem że takie akcje to nie jest domena francuskich pudelków, które nie lubią brudnego, ostrego seksu. Przecież deeptroath aż prosi się dodatkowo o dirty talk, plaskacze, plucie, ruchanie w usta, podduszanie czy generalnie używanie jej ust jako narzędzia do własnej niepochamowanej przyjemności
    Bosz święty jak ja za nim tęskniłam to nawet nie wiedziałam, że tęsknię

Leave a comment:

• Greeedo
    replied
    Napisał Astraja

Prawda to.
    Amen siostro!

Leave a comment:

• Astraja
    replied
    Napisał Greeedo
    Przecież deeptroath aż prosi się dodatkowo o dirty talk, plaskacze, plucie, ruchanie w usta, podduszanie czy generalnie używanie jej ust jako narzędzia do własnej niepohamowanej przyjemności

Prawda to.

Leave a comment:

• Greeedo
    replied
    Daleko mi do seksualnego trendsettera, ale komentując to co pisali przedmówcy, w mojej ocenie to nie w doznaniach tkwi clue deeptroatha.
    Chodzi raczej o kobiecą uległość i męską dominację i na tym polu jest to dla mnie za****sta praktyka seksualna. Nie ma to jak wyuzdana suczka wielbiąca kutasa głębokim gardłem.
    Napisałem wyuzdana bo raczej z doświadczenia wiem że takie akcje to nie jest domena francuskich pudelków, które nie lubią brudnego, ostrego seksu. Przecież deeptroath aż prosi się dodatkowo o dirty talk, plaskacze, plucie, ruchanie w usta, podduszanie czy generalnie używanie jej ust jako narzędzia do własnej niepochamowanej przyjemności

Leave a comment:

• nienastolatek
    replied
    U nas każdy oral to deep throat, kolejna z zalet małego kutaska

Leave a comment:

• forg
    replied
    Napisał krau_li
    Pozwolę sobie się nie zgodzić...
    Nie zgadzasz się z czym? Człowiek napisał o swoich doznaniach i odczuciach. Chyba wie najlepiej on sam jakie miał doznania?

Leave a comment:

• krau_li
    replied
    Napisał psyclone
    Deepthroat to jedno z najgorszych moich spełnionych doświadczeń Byliśmy tym kiedyś nakręceni, ale tekstura i ciasnota gardła nie jest czymś, do czego warto dążyć. Fajnie wygląda, to wszystko
    Pozwolę sobie się nie zgodzić...

Leave a comment:

Working...