Deepthroat
Collapse
X
-
-
Skomentuj
-
-
Daleko mi do seksualnego trendsettera, ale komentując to co pisali przedmówcy, w mojej ocenie to nie w doznaniach tkwi clue deeptroatha.
Chodzi raczej o kobiecą uległość i męską dominację i na tym polu jest to dla mnie za****sta praktyka seksualna. Nie ma to jak wyuzdana suczka wielbiąca kutasa głębokim gardłem.
Napisałem wyuzdana bo raczej z doświadczenia wiem że takie akcje to nie jest domena francuskich pudelków, które nie lubią brudnego, ostrego seksu. Przecież deeptroath aż prosi się dodatkowo o dirty talk, plaskacze, plucie, ruchanie w usta, podduszanie czy generalnie używanie jej ust jako narzędzia do własnej niepochamowanej przyjemnościSkomentuj
-
Skomentuj
-
-
Daleko mi do seksualnego trendsettera, ale komentując to co pisali przedmówcy, w mojej ocenie to nie w doznaniach tkwi clue deeptroatha.
Chodzi raczej o kobiecą uległość i męską dominację i na tym polu jest to dla mnie za****sta praktyka seksualna. Nie ma to jak wyuzdana suczka wielbiąca kutasa głębokim gardłem.
Napisałem wyuzdana bo raczej z doświadczenia wiem że takie akcje to nie jest domena francuskich pudelków, które nie lubią brudnego, ostrego seksu. Przecież deeptroath aż prosi się dodatkowo o dirty talk, plaskacze, plucie, ruchanie w usta, podduszanie czy generalnie używanie jej ust jako narzędzia do własnej niepochamowanej przyjemnościMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
-
Skomentuj
-
Nie dla mnie, uwielbiam czuć fiuta samego w sobie. Taki ubrany w gumkę przy fellatio to już niewiele różni się od dobrego dildo. Ja muszę pochłaniać zmysłami - smakiem, węchem, wzrokiem, lubię pełny pakiet, bez ograniczeńMy life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Skomentuj
-
Skomentuj
-
O właśnie tego słowa szukałam, sztuczne.
Chociaż pamiętam jak mi kiedyś ktoś podawał cenniki tirówek, podobno w gumie było taniej.My life would be so much easier if I wasn't intelligent enough to realize how fucking stupid some people are.
Regulamin forumSkomentuj
-
Hmm, jedynym powodem dla takiego ograniczenia doznań mógłby być przypadkowy oral z zupełnie nieznaną kobietą ale ponieważ fiuta nie znalazłem na śmietniku to nie wtykam byle gdzie i byle komu . Zatem jeśłi z kimś komu ufam w kwestiach zdrowotnych to tylko bez.
No jeszcze przychodzi mi do głowy ryzyko orala z kobietą która może na męskie wydzieliny zareagować wstrząsem anafilaktycznym z ryzykiem zgonu, wtedy chyba lepiej mieć prezerwatywę niż zestaw do tracheotomii i adrenalinę w strzykawceSkomentuj
-
Skomentuj
Skomentuj