Witam, Panowie co sądzicie o tym fetyszu czy głębokie gardło to duża przyjemność dla was jak i dla waszych partnerek czy warto spróbować
Deepthroat
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
Jak dasz rade wziąść komuś całego to próbuj może warto a tak serio to moze z raz w zyciu partnerka wziela calego do ust az sam bylem zaskoczony no ale wtedy wypilismy cala butelke mocnego wina czerwonego z Portugaliiwiec sytuacja byla bardzo luzna -
O! Zapamiętać: wina portugalskie istotna uwaga, ktoś jeszcze ma jakieś rady?Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
-
Skomentuj
-
Skomentuj
-
Polecam po pierwszym czy drugim orgazmie,żeby partnerka possała miękkiego już penisa. Po prostu,żeby go wzięła całego. Jest mały i miękki więc nie powinno być z tym problemu. To jest dobry sposób,żeby urosnąć w jej ustach.Skomentuj
-
Jestem jakoś na nie, nieszczególnie lubię ural, wolę waginalny kontakt. Ja rozumiem, jako element gry seksualnej, wojny płci, czy czegos w rodzaju udowodnienia sobie czy komuś swojego przywiązania czy statusu relacji (myślenie typu obciągnę ci tutaj bo cię kocham) ale tak ciągle i na codzień - to jestem na nie. Morda jest od jedzenia, do tego gwarantowane ciągłe infekcje gardła i czytałem że seks oralny masakruje florę bakteryjną zębów. Rozumiem jako przygoda, ale nie gloryfikowałbym tego rodzaju przyjemności.lubię oglądać gołe cycki kobietSkomentuj
-
Przyznam szczerze, że prawdziwie głębokie gardło zdarzyło mi się raz w życiu. Inne partnerki nie dały rady. I powiem szczerze, że podobało mi się, bo uczucie na czubku kutasa całkiem nowe. Dwa, że to była przygodna znajomość i panna się krztusiła i łzawiła, to mnie podniecało. Jakby moja panna miała takie odruchy to bym się wycofał, ale skoro pannę ledwie poznałem, to nie miałem oporów a one nie protestowała.Skomentuj
-
@ganc Czytałem, że od lizania cipek bieleją zęby. Mam białe i robię super patelnię to by się nawet zgadzało.Skomentuj
-
Skomentuj
-
-
Jestem troszkę większy, niż średnia krajowa, co nie ułatwia. Jednak trafiłem na taką, która brała całego, krztusząc się, śliniąc i łzawiąc. Było to zdecydowanie podniecające, na swój perwersyjny sposób. Ale chyba klasycznego lodzika nie przebije, jeśli chodzi o doznania.Uganiamy się za kobietami z ciałami modelek, podczas gdy prawdziwymi demonami seksu są niepozorne panie z poczty, kiosku czy kasy w markecie.Skomentuj
-
Ponad 30 lat temu spytaliśmy jednego z naszych nauczycieli, który sam powiedział, że odpowie na wszystkie pytania i to bez tabu, na czym polega tzw. miłość francuska. Odpowiedział, że przeżycie jest mocne, ale ostrożnie, bo to "nie do tego służy"Skomentuj
-
Deepthroat to jedno z najgorszych moich spełnionych doświadczeń Byliśmy tym kiedyś nakręceni, ale tekstura i ciasnota gardła nie jest czymś, do czego warto dążyć. Fajnie wygląda, to wszystkoʎuoɔǝɹʞɐz ǝɥɔoɹʇ ɯɐʍʎqSkomentuj
-
Perwersyjnie podniecające, ale pod kątem czysto fizycznych doznań trochę przereklamowane.Uganiamy się za kobietami z ciałami modelek, podczas gdy prawdziwymi demonami seksu są niepozorne panie z poczty, kiosku czy kasy w markecie.Skomentuj
Skomentuj