pytanie jak w tytule
Do mężczyzn: jak lubicie być pieszczeni analnie?
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
moja żona gdy zaspokaja mnie ustami zawsze paluszkiem jezdzi mi kolo odbytu, kreci mnie to , szybciej dochodze ;P -
-
-
-
Pan wyżej chyba nie zrozumiał pytaniaNajbardziej niebezpieczne są kobiety, którym nie można się oprzeć.Skomentuj
-
Skomentuj
-
-
Spotkałem się kiedyś ze dwa razy z parą.
Ja bzykałem kobietę a facet się przyglądał- lubię być oglądany choć jako widownię wolę panie. Można nawiązać "fajny" kontakt wzrokowy, powiedzieć aby się dotykała itp.
Co to ma do rzeczy?
Facet chciał być poniżony i chciał aby na moich oczach żona "przejechała go" strapon.
Widziałem, że miał z tego niezłe wrażenia.
Ona prawie doszła a po nogach leciały jej soki tak że prosiła mnie abym ją przeleciał, przyjmując najbardziej wyzywające pozy, pieszcząc się i mówiąc głośno czego potrzebuje.
Facet mówił później że wrażenia są lepsze niż z normalnego sexu bo zarówno same bodźce z prostaty jak i pęcherzyków nasiennych dają mega doznania a orgazm to istne trzęsienie ziemi dla całego ciała.
Po tym orgazmie nie mógł dojść do siebie przez dłuższy czas.
Nie to co przy standardowym że człowiek się trochę zmęczył i jak mu penis zaraz by stanął to znowu jazda.Skomentuj
-
-
-
Łaskotanie palcem dziurki, lizanie jej, no to jest fantastyczne uczucie, a w trakcie orgazmu bardzo zwiększa doznania. Ale czasami trzeba się oddać zupełnie, jesli partnerka nakarze i też jest spokoSkomentuj
-
-
Skomentuj
-
Skomentuj
Skomentuj