Pozycje analne
Collapse
X
-
-
Nie dla gejów (brr...) i nie z majonezem Trzecia wersja jest tą właściwą Poza tym sam byłem nieco zdziwiony jak znalazłem jak się nazywa - no ale jest jak jest, komuś widocznie skojarzyło się z tym akurat zwierzakiem...0statnio edytowany przez Wędrowny Bard; 28-05-19, 19:21.Skomentuj
-
Oj, próbowałam już wszystkiego: z przodu, z tyłu i z boku . Najwięcej satysfakcji mam z pozycji "na pieska" i "na jeźdźca", "na jeźdźca" wchodzi najgłębiej w tyłek i daje dużą przyjemność. Zauważyłam, że do tyłka mogę zmieścić więcej niż do cipki , więc i mój mąż jest zadowolony, bo ma sporego penisa i do cipki nie pozwalam włożyć całego, bo mnie boli .Skomentuj
-
-
Ostatnio lubię te :> tylko w tej pierwszej jestem bardziej na boku, a jego noga jest pomiędzy moimi, ciężko to opisać
Jak każda zła dziewczynka, mam swojego diabła stróża. Prowadzi mnie za rękę przez labirynty uciech.
...zamiast *******ić się na stole, ludzie narzekają, że stół jest u*******ony...Skomentuj
-
Trochę podobne do mojego "leniwego pieska"Skomentuj
-
Ja ze znajomą często wykorzystywałem pozycję jakby na jeźdźca tylko ona kucała nade mną. Super pozycja do bardzo głębokiej penetracji "po jajka" no i oczywiście pagony i na pieska tak że prawie na nią wchodziłem, nie na kolanach tylko na ugiętych nogach.Skomentuj
-
W jakiej pozycji próbowaliście anala po raz pierwszy?
Udało się?
A jeśli nie, to w jakiej pozycji się udało odbyć pierwszy satysfakcjonujący stosunek analny?Skomentuj
-
-
To też zależy od partnerki, niektóre nie lubią danej pozycji bo "pod takim kątem niefajnie".
Póki co najczęściej było na pieska i tę najbardziej lubię :-)
Ale zdarzały się:
1. Jak na misjonarza;
2. Na boku (tej nie lubię, ale skoro pani prosi...)
3. Od tyłu na płasko
4. Odwrócony jeździecSkomentuj
-
-
-
-
Dla nas również. Ale w niskim pochyleniu. Coś jak Adho Mukha Virasana w jodze tylko z rozsuniętymi stopami. Wtedy pupa jest pięknie rozluźniona. Ułatwia to penetrację i daje mojej partnerce mega bajeczne orgazmy (strasznie przy nich przeklina nota bene )"Odchyleniem seksualnym można nazwać jedynie całkowity brak seksu. Cała reszta to kwestia gustu" Zygmunt FreudSkomentuj
Skomentuj