Co najbardziej lubicie podczas seksu ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Scaramanga
    Mistrz/yni w świecie seksu
    • Dec 2010
    • 940

Nie wiem jak to dokładnie opisać. Uwielbiam gdy podczas loda kobieta z zamkniętymi oczami ustawia się do mnie profilem. Jest to konkretne ustawienie twarzy które jest dla mnie mega seksowne.

Skomentuj

• daj_mi
      Legenda Forum
      • Feb 2009
      • 4438

Azul, u mnie w związku to ja mam stale "lepkie ręce", facet mówi, że czasem boi się mnie mijać
      Wielkość tkwi w perwersji. Wszystkie moje opowiadania erotyczne.

Regulamin forum

Skomentuj

• Azul
        Mistrz/yni w świecie seksu
        • Jan 2022
        • 1096

Ja nie mówię, że ja tak nie miewam, mało tego, też kiedyś coś podobnego usłyszałam
        Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.

Skomentuj

• Erien26
          Ocieracz
          • Dec 2016
          • 103

Nie da się powiedzieć co najbardziej lubię bo lubię dosłownie wszystko, jednego dnia lubię bardziej loda a drugiego dnia ostre rzniecie na pieska i szarpanie za włosy. Za to zawsze jara mnie wyraz twarzy partnerki jak już widzę ze Zaraz dojdzie, uwielbiam się wtedy w nią „wgapic”

Skomentuj

• pawel1978
            Ekspert/ka sztuki uwodzenia
            • Mar 2013
            • 443

Niestety nie mam doświadczenia z racji wyglądu i pecha do partnerek

Skomentuj

• kumkacz
              Świntuszek
              • Oct 2006
              • 78

Napisał Erien26
              Nie da się powiedzieć co najbardziej lubię bo lubię dosłownie wszystko”
              Serio? A lubisz jak Cię panna trzyma mocno za jaja i posuwa w dupę wielkim dildo?

Skomentuj

• Yasui
                Poszukiwacz/ka przygód
                • Jun 2024
                • 58

Zależy
                Bliskość z partnerem, dźwięki, oglądanie reakcji kobiety
                A przy ostrzejszym uczucie, że mam władze i ja tym wszystkim steruje

Skomentuj

• Saanvi
                  Poszukiwacz/ka przygód
                  • Jul 2024
                  • 87

O jakie trudne pytanie.

Dotyk, bliskość, smak, zapach, dźwięki, uczucie rozpychania mnie od środka niezależnie od drogi wejścia. Bycie dominowaną, to cudowne uczucie gdy na co dzień raczej się wszystko kontroluje. Uwielbiam też obserwować jak działa na partnera to co mu robię, jak aż jęczy i napina mięśnie z rozkoszy. Pocałunki, te spojrzenia, jęki, głębokie oddechy to cudowne zmęczenie i jak cieszysz się, że po fakcie wszystko boli, ale to taki radosny ból No i sperma, mogę dostać spermę Ale jest też to co łączy partnerów w tym momencie i to co się wydarzyło między nimi takie też zostanie, między nimi.

Skomentuj

Working...