W której było wam najlepiej ?
Wyprobowaliście już wszystkie pozycje z "Leksykon, Kamasutra" ?
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
Nie wiem jakie tam się znajdują pozycje, nie miałam tej książki w ręce. Wolę wyobraźnie, fantazje moją i partnera.Forever young.
Złe języki obgadują,
dobre dają orgazmy. -
DObra wypróbujcie odwróconego misjonarza i ruchanie z jajami w cipie, Albo anal z jajami w cipie.After ForeverSkomentuj
-
Nie i nawet tego nie żałuję Podobnie jak Zwyczajnie stawiam raczej na wyobraźnię, fantazję itp., więc nie czuję potrzeby posiłkowania się dodatkowo książkami. Tym bardziej, że chyba lepiej (i zdecydowanie fajniej ) jest coś samemu odkryć, nawet gdy zajmuje to więcej czasu, niż korzystać z książki jak z instrukcji składania mebli z ikei.Skomentuj
-
Oczywiście, nawet dopisałem kilka pozycji. Wszak w seksie chodzi o to, żeby pobijać kolejne rekordy A ulubiona pozycja to ta, którą dopisałem, nazwałem ją "na gołębia". Bardzo podobna do odwróconego jeźdźca. W pewnym momencie facet klaszcze, a partnerka podskakuje i "odlatuje" zostawiając na klacie klocka. Moja Pani uwielbiaZwiązek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.Skomentuj
-
Ja lubiłem z moją byłą losować pozycję i gdy nam się znudziło zmieniać. Końcowo i tak 69 to był nasz faworyt.Skomentuj
Skomentuj