Jakie macie fetysze?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• zwyczajnyfacet
    replied
    Podglądanie, bycie podglądanym, publiczna nagość, chodzenie na golasa po domu, lesie, naturyzm.

Leave a comment:

• cryo
    replied
    Napisał Saanvi

Praktycznie wszystko powyższe. Uwielbiam smakować, obserwować wytrysk, sprzątać to całe "pobojowisko", lubię ten motyw jak facet zbiera palcem ze mnie spermę i patrząc mi w oczy wkłada mi palec do ust. Ja nawet mam żel do zabaw analnych przypominający spermę. To mnie jakoś odpala.
    Mega dobrze to brzmi, chętnie bym w takie fantazje pobawił się z Tobą i innym facetem w trójkącie.

Leave a comment:

• zwyczajnyfacet
    replied
    Ostatnimi czasy publiczna nagość. Jednak nie w każdym możliwym miejscu, jedynie takim, gdzie przypadkiem można zostać nakrytym nago. Szatnia oraz prysznice na siłowni czy basenie, las, dzika plaża.

Leave a comment:

• on91
    replied
    Napisał kamale

Saanvi zdradzisz co to za żel?
    Pewnie chodzi o sztuczną sperme produkt no ktory stosuje sie do dilda z wytryskiem w sensie z gruszką

Leave a comment:

• Saanvi
    replied
    Napisał kamale

Creamy Lubricant

Leave a comment:

• skledo1988
    replied
    Napisał Saanvi

Praktycznie wszystko powyższe. Uwielbiam smakować, obserwować wytrysk, sprzątać to całe "pobojowisko", lubię ten motyw jak facet zbiera palcem ze mnie spermę i patrząc mi w oczy wkłada mi palec do ust. Ja nawet mam żel do zabaw analnych przypominający spermę. To mnie jakoś odpala.
    Myślę, że Partnerka z takim fetyszem jak Ty jest erotycznym Marzeniem i Fantazją każdego mężczyzny . Nie każda kobieta lubi kontakt ze spermą poza to co konieczne.

Leave a comment:

• kamale
    replied
    Napisał Saanvi

Leave a comment:

• Saanvi
    replied
    Napisał skledo1988

Fetysz spermy? Tzn? Mieć ją w sobie, na sobie? Kręci Cię jej smak, zapach? Czy podniecająca satysfakcja jako "owoc" przyjemności?

Leave a comment:

• skledo1988
    replied
    Napisał Saanvi
    Fetysz spermy to zdecydowanie. Odwala mi wręcz na tym punkcie.

A tak to bardzo cieszą męskie klaty i brzuchy, tylko prawdziwym fetyszem to nie mogę tego nazwać, ale słabość mam konkretną.
    Fetysz spermy? Tzn? Mieć ją w sobie, na sobie? Kręci Cię jej smak, zapach? Czy podniecająca satysfakcja jako "owoc" przyjemności?

Leave a comment:

• Yasui
    replied
    Głębokie gardło, uwielbiam dźwięk dławienia się fiutem i uczucia jak jest głęboko w gardle.

Ogólnie wszystko co związane z robieniem loda

Język i ślina kobiety. Uwielbiam uczucie kiedy liże mi sutki, fiuta, szyję czy inną część ciała.

Leave a comment:

• Saanvi
    replied
    Fetysz spermy to zdecydowanie. Odwala mi wręcz na tym punkcie.

A tak to bardzo cieszą męskie klaty i brzuchy, tylko prawdziwym fetyszem to nie mogę tego nazwać, ale słabość mam konkretną.

Leave a comment:

• elKoj69
    replied
    Ale ma świadomość, że to smak prawdziwego penisa, a nie, że na przykład nie myjesz zębów?

Leave a comment:

• KlaudiaS97
    replied
    Zdecydowanie,
    uwielbiam zdradzać faceta i całować się potem z nim.. namiętnie by poczuł smak prawdziwego penisa.

Leave a comment:

• on91
    replied
    zabawki,damska bielizna, zabawa na kamerce (bez twarzy) uległość

Leave a comment:

• cortez2000
    replied
    Jak ktoś wyśmiewa i poniża mojego małego penisa

Leave a comment:

Working...