Jakie macie fetysze?
Collapse
X
-
Podglądanie, bycie podglądanym, publiczna nagość, chodzenie na golasa po domu, lesie, naturyzm. -
Mega dobrze to brzmi, chętnie bym w takie fantazje pobawił się z Tobą i innym facetem w trójkącie.👍 1Leave a comment:
-
Ostatnimi czasy publiczna nagość. Jednak nie w każdym możliwym miejscu, jedynie takim, gdzie przypadkiem można zostać nakrytym nago. Szatnia oraz prysznice na siłowni czy basenie, las, dzika plaża.👍 1Leave a comment:
-
Myślę, że Partnerka z takim fetyszem jak Ty jest erotycznym Marzeniem i Fantazją każdego mężczyzny . Nie każda kobieta lubi kontakt ze spermą poza to co konieczne.Leave a comment:
-
-
Praktycznie wszystko powyższe. Uwielbiam smakować, obserwować wytrysk, sprzątać to całe "pobojowisko", lubię ten motyw jak facet zbiera palcem ze mnie spermę i patrząc mi w oczy wkłada mi palec do ust. Ja nawet mam żel do zabaw analnych przypominający spermę. To mnie jakoś odpala.👍 3Leave a comment:
-
Fetysz spermy? Tzn? Mieć ją w sobie, na sobie? Kręci Cię jej smak, zapach? Czy podniecająca satysfakcja jako "owoc" przyjemności?Leave a comment:
-
Głębokie gardło, uwielbiam dźwięk dławienia się fiutem i uczucia jak jest głęboko w gardle.
Ogólnie wszystko co związane z robieniem loda
Język i ślina kobiety. Uwielbiam uczucie kiedy liże mi sutki, fiuta, szyję czy inną część ciała.👍 2Leave a comment:
-
Fetysz spermy to zdecydowanie. Odwala mi wręcz na tym punkcie.
A tak to bardzo cieszą męskie klaty i brzuchy, tylko prawdziwym fetyszem to nie mogę tego nazwać, ale słabość mam konkretną.🥰 3Leave a comment:
-
Ale ma świadomość, że to smak prawdziwego penisa, a nie, że na przykład nie myjesz zębów?😂 1Leave a comment:
-
Zdecydowanie,
uwielbiam zdradzać faceta i całować się potem z nim.. namiętnie by poczuł smak prawdziwego penisa.🥰 1Leave a comment:
Leave a comment: