Jakie macie fetysze?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Saanvi
    Poszukiwacz/ka przygód
    • Jul 2024
    • 87

Napisał skledo1988

Fetysz spermy? Tzn? Mieć ją w sobie, na sobie? Kręci Cię jej smak, zapach? Czy podniecająca satysfakcja jako "owoc" przyjemności?
    Praktycznie wszystko powyższe. Uwielbiam smakować, obserwować wytrysk, sprzątać to całe "pobojowisko", lubię ten motyw jak facet zbiera palcem ze mnie spermę i patrząc mi w oczy wkłada mi palec do ust. Ja nawet mam żel do zabaw analnych przypominający spermę. To mnie jakoś odpala.

Skomentuj

• kamale
      Zgłębiający/a tajemnice
      • Mar 2009
      • 15

Napisał Saanvi

Praktycznie wszystko powyższe. Uwielbiam smakować, obserwować wytrysk, sprzątać to całe "pobojowisko", lubię ten motyw jak facet zbiera palcem ze mnie spermę i patrząc mi w oczy wkłada mi palec do ust. Ja nawet mam żel do zabaw analnych przypominający spermę. To mnie jakoś odpala.
      Saanvi zdradzisz co to za żel?

Skomentuj

• skledo1988
        Zgłębiający/a tajemnice
        • Mar 2021
        • 14

Napisał Saanvi

Myślę, że Partnerka z takim fetyszem jak Ty jest erotycznym Marzeniem i Fantazją każdego mężczyzny . Nie każda kobieta lubi kontakt ze spermą poza to co konieczne.

Skomentuj

• Saanvi
          Poszukiwacz/ka przygód
          • Jul 2024
          • 87

Napisał kamale

Creamy Lubricant

Skomentuj

• on91
            Zgłębiający/a tajemnice
            • Jun 2024
            • 36

Napisał kamale

Pewnie chodzi o sztuczną sperme produkt no ktory stosuje sie do dilda z wytryskiem w sensie z gruszką

Skomentuj

• zwyczajnyfacet
              Zgłębiający/a tajemnice
              • Sep 2023
              • 47

Ostatnimi czasy publiczna nagość. Jednak nie w każdym możliwym miejscu, jedynie takim, gdzie przypadkiem można zostać nakrytym nago. Szatnia oraz prysznice na siłowni czy basenie, las, dzika plaża.

Skomentuj

• cryo
                Zgłębiający/a tajemnice
                • Mar 2021
                • 13

Napisał Saanvi

Mega dobrze to brzmi, chętnie bym w takie fantazje pobawił się z Tobą i innym facetem w trójkącie.

Skomentuj

• zwyczajnyfacet
                  Zgłębiający/a tajemnice
                  • Sep 2023
                  • 47

Podglądanie, bycie podglądanym, publiczna nagość, chodzenie na golasa po domu, lesie, naturyzm.

Skomentuj

Working...