Weź nie strasz... Czyli z biegiem czasu czeka mnie nieuchronne zmanierowanie i znudzenie? A jaki to wiek?
Jakie macie fetysze?
Collapse
X
-
-
Nie Bądź dla siebie taka surowa. Zawsze można znaleźć nowe fetysze W końcu apetyt rośnie w miarę jedzenia👍 1Skomentuj
-
Ja mam słabość (raczej nie jest to fetysz w pełnym słowa tego znaczeniu) do facetów w maskach. Na zdjęciach, filmach, w realu, reklamach, np. lekarze w maskach (chirurdzy ), główny bohater w serialu "Mandalorian", ostatnio wpadła mi w oko reklama odzieży roboczej na samochodzie ze zdjęciem robotnika w masce przeciwpyłowej... Zawsze wyobrażam sobie, że reszta twarzy jest bardzo atrakcyjna - choć można się też rozczarować ostro (tak było gdy pokazał swoją twarz Mandalorian, ech...). Uwielbiam też ze względu fakt, że maski eksponują najbardziej podniecającą dla mnie część ciała - oczy, lub gdy zakrywają całą twarz, to na pierwsze miejsce wybija się głos, który też potrafi być mega seksowy u facetów.
Pandemia była pod tym względem idealna dla mnie
Dżizas co za brzydal. Brzydszy od Adama Drivera. Tego zaś nie lubię bo zabił Hana Solo (sarkazm) XD
Żeby nie było offtopa:
mój fetysz to damskie tyłki
Nieodwołalnie
Na widok pięknych pośladków krew odpływa mi z twarzy (z mózgu niestety też) i zasila inne ważne organy XD"Odchyleniem seksualnym można nazwać jedynie całkowity brak seksu. Cała reszta to kwestia gustu" Zygmunt Freud😂 1🥰 1Skomentuj
-
Dwudziesty pierwszy już, nieźle te wieki lecą, co?
I nikt nie mówi, że nudno. Fetysz to też dość mocne słowo. Bez zaspokojenia fetyszu nie osiągniesz pełni frajdy. Sam fakt, że podobają Ci się np. blizny czy nie wiem, dziary, nie oznacza od razu, że jesteś w tych kwestiach fetyszystką.
To truly love someone is to strive for reconquering what has already been conquered.
Regulamin Forum.Skomentuj
-
Bo oprócz fetyszy, bez których jak piszesz "nie osiągniesz pełni frajdy" są jeszcze wszelkiego rodzaju kinki. Nie ma chyba w języku polskim jednego słowa na to określenie w angielskim."Odchyleniem seksualnym można nazwać jedynie całkowity brak seksu. Cała reszta to kwestia gustu" Zygmunt FreudSkomentuj
-
-
To truly love someone is to strive for reconquering what has already been conquered.
Regulamin Forum.Skomentuj
-
Pasuje"Odchyleniem seksualnym można nazwać jedynie całkowity brak seksu. Cała reszta to kwestia gustu" Zygmunt FreudSkomentuj
-
-
-
Zdecydowanie,
uwielbiam zdradzać faceta i całować się potem z nim.. namiętnie by poczuł smak prawdziwego penisa.🥰 1Skomentuj
-
Ale ma świadomość, że to smak prawdziwego penisa, a nie, że na przykład nie myjesz zębów?Związek oparty tylko o namiętność jest krótki..... choć miewa długie orgazmy.😂 1Skomentuj
-
Fetysz spermy to zdecydowanie. Odwala mi wręcz na tym punkcie.
A tak to bardzo cieszą męskie klaty i brzuchy, tylko prawdziwym fetyszem to nie mogę tego nazwać, ale słabość mam konkretną.🥰 3Skomentuj
-
Głębokie gardło, uwielbiam dźwięk dławienia się fiutem i uczucia jak jest głęboko w gardle.
Ogólnie wszystko co związane z robieniem loda
Język i ślina kobiety. Uwielbiam uczucie kiedy liże mi sutki, fiuta, szyję czy inną część ciała.👍 2Skomentuj
-
Fetysz spermy? Tzn? Mieć ją w sobie, na sobie? Kręci Cię jej smak, zapach? Czy podniecająca satysfakcja jako "owoc" przyjemności?Skomentuj
Skomentuj