moj jest odby kobiecycht !!
Jakie macie fetysze?
Collapse
X
-
-
Mój może jest banalny, ale kręci mnie wszystko co możliwe w samochodzie - najbardziej oral, ale klasyczny również. Kręci mnie także płacenie za to, jak i spotkania z nieznajomą.Skomentuj
-
Wprawdzie to nie fetysze, ale powodują, że wiercę się niespokojnie :
Dłoń zmieniająca biegi w samochodzie, co ma pewnie związek z tym, że kręcą mnie męskie dłonie i to co potrafią zdziałać .
Dźwięk krótkiego zarostu pocieranego dłonią.
Ponadprzeciętnie ścisły umysł - o, mamuniu, to na pierwszym miejscu zdecydowanie
Czy to się już kwalifikuje na psychiatrę?
I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstandingSkomentuj
-
A wiesz, że nie jesteś odosobniona? Wiele kobiet mówi, że kręci je męska dłoń i umysł.... naprawdę wiele.
Szorstkość zarostu też jest wskazywana, ale kobiety od razu kojarzą ją z bolesnym peelingiem twarzy tudzież warg sromowych więc z daleka - ok, ale do pieszczot to już niekoniecznieAlea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta estSkomentuj
-
Sama męska dłoń to rozumiem, ale o co chodzi z tą gałką zmiany biegów??? . Gdyby to facetowi podobała się damska dłoń na gałce, jeszcze jakoś bym to była w stanie wytłumaczyć kształtem .
A ten zarost króciutki ma być, taki jedno- max dwudniowy i facet sam sobie musi go pocierać, a nie o mnie (niektórzy panowie robią tak, gdy się nad czymś zastanawiają, mrrr)I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstandingSkomentuj
-
Skomentuj
-
Już od dawna twierdzę, że Ziggy miałby ze mną używanieI'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstandingSkomentuj
-
Znam kobietę, którą kręcił widok mężczyzny zawiązującego sobie krawat.
A ta dźwignia zmiany biegów.. to dość oczywiste. Facet, a dokładniej - jego dłoń - musi rządzić..
Poza tym pewnie jako pasażerka widziałaś to wielokrotnie.Alea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta estSkomentuj
-
Blizny, wzrost 160-170, wąskie usta, męski głos, fiut i zarost to nadal moje fetysze.Skomentuj
-
haha czytając Ten wątek właśnie tak robiłem W zasadzie to takie automatyczne jest gdy już się przyzwyczaisz do zarostu no i fajnie drapie w dłoń Są też minusy jak w/w podrażnienia szczególnie gdy zarost jest dość twardySkomentuj
-
Skomentuj
-
Kanciastej żuchwy nie mam, ale pozostałe elementy się zgadzają.Alea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta est
Alea iacta estSkomentuj
-
Skomentuj
-
Skomentuj
-
A propos czynności typu wiązanie krawata itp, mnie kręci widok mężczyzny, który się goli. Jak stoi półnagi przed lustrem i skrobie po zaroście, to się rzucam. Na niego się rzucam.Skomentuj
Skomentuj