Chodzić w damskich majtkach, stringach, oczywiście za wiedzą i namową żony.
Jakie macie fetysze?
Collapse
X
-
-
Kobiece stopy - z pazurkami na czerwono lub french pedicure :-)
Szpilki, rajstopy, bielizna - jej zapach.
Cunnilingus :-)Mój fetysz to Twoje stopy - na mojej twarzy :-)Skomentuj
-
Kobiece stópki, rajstopy, pończochy, dominacja, szpilki, perwersjefetysz, stópki, dojrzałe kobietySkomentuj
-
-
-
Mężczyzna z dwu-trzydniowym zarostem... Niby trochę drapie ale wygląda obłędnie..."Obelgi to argumenty tych, którzy nie mają argumentów." Jean-Jacques RousseauSkomentuj
-
Skomentuj
-
Taaaaa, ponieważ to na bank kręci was właśnie SPORTOWY STANIK a nie to KTO GO MA NA SOBIE...
Nie mam żadnego silnego fetyszu jak niektórzy na kurtki (albo futerkowe kokony ).
Ale podpięłabym się pod glam fetish, czyli makijaż, paznokcie, ciuchy i bielizna, buty, błyskotki - czyli od****na na maksa, ale żadnej różowej plastikowej tandety z sex shopu, tylko high class. Uwielbiam się bzykać z nie do końca ściągniętymi ciuchami, i nie chodzi mi o rozciągnięty stary tshirt, tylko rozpięta koszula, spódnica w pasie, lekko odsunięta bielizna. No i szpilki na nogach w łóżku to mistrzostwo
Jeśli chodzi o elementy które na mnie mocno działają u facetów to jest to niezmiennie parodniowy zarost, podwinięte rękawy u koszuli, wydziarane rękawy.
Jestem wzrokowcem, co poradzęC'est la vie.Skomentuj
-
-
-
Hehe....nie,ale moim ulubionym sposobem wspólnej masturbacji jest jak leżymy z partnerką na przeciwko siebie a ja podczas wzrastającego podniecenia mogę dotykać stopy partnerki a jak jeszcze ma założone białe wilgotne od potu skarpetki to już wogóleSkomentuj
-
Moje fetysze, to damskie nogi, stopy, związane dziewczyny i najlepiej jak dziewczyny noszą pończochy, lub rajstopy, plus szpilki xDZapraszam do rozmowy na PWSkomentuj
-
-
Poza tym to raczej się nie wyróżniam. Uwielbiam mokre majtki ale nie w takim stopniu ze zdejmuje i coś z nimi robie (chyba że padnie propozycja). Lubie je czuć, lizac przez nie, pończochy pas - czasem odpiac jeden żeby taki nieład był, szpilki czy takie wysokie kozaki (mają swoje nazwę ale zapomniałem) ażurowe bawelniane rajstopy, czarny kolor lakieru na paznokciach, legginsy, i może to dziwne ale włosy niekiedy widzę kiedy które maja tak jakoś fajnie ułożone włosy ze od razu myślę aby wplesc dłonie masować skórę i złapać za nie mocno
Jak coś przypomnę to dopiszeGrzeszna natura, otoczona dobrymi manieramiSkomentuj
-
Skomentuj