Czy kogoś z was podnieca lewatywa? Szeroko pojęta czyli wykonywanie i/lub dostawanie? Nie mówię o czynnościach po wykonaniu a o samym dostawaniu lub dawaniu
Lewatywa
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
Ja nigdy nie miałem, ale zawsze się zastanawiam dlaczego tak tym straszą. Czy że to takie wstydliwe, czy że to takie nieprzyjemne. -
A nie wiem jeszcze. Pożyjemy zobaczymyKnockin' on heaven's door - you gotta knock a little harder!Skomentuj
-
nie nie podnieca mnie lewatywa, wręcz przeciwnie, ale niestety to czasem przykra konieczność przed analemNie odkładam marzeń,
odkładam na marzenia ㄟ(ツ)ㄏSkomentuj
-
-
-
Ani podniecające, ani przyjemne. Lewatywie mówie NIE! Chyba, że z jakiejś medycznej konieczności."everybody lies..."Skomentuj
-
W zaden sposob nie kojarzy mi sie to seksualnie. Jestem na nie.A ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję.Skomentuj
-
A ja tam nie mam nic przeciwko, przygotowuje mnie to to peeeeeełnej swobodności seksualnej, a wszystko co sprzyja temu zjawisku jest ok
co do mojego partnera, to nie raz się dobierał do mnie żeby mi zrobić lewatywę, ale jeszcze jestem na nie ; )' Świat jest mały. Ostatecznie, wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. 'Skomentuj
-
wiąże to się z perwersyjnym oddaniem i podporządkowaniem partnera partnerkiNie dyskutuję z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.Skomentuj
-
-
jak byś wszystko wyrzuciła z siebie to na pewno poczułabyś się lżejszaNie dyskutuję z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.Skomentuj
-
Niektórzy mają fantazję z lewatywą ale to ich sprawa...
Ja nie ...0statnio edytowany przez truskawka313; 30-01-14, 22:56.Nic nie trwa wiecznie...Skomentuj
-
Właściwie to będąc nastolatkiem miałem sporo razy wykonany ten zabieg. Czułem się dość specyficznie przed nim i w trakcie.Skomentuj
-
Miałam ja kilka razy przed operacja/zabiegami i bardzo chętnie zamieniłabym się z kimś by przeżył za mnie ta wątpliwa przyjemność.Bardzo mało ludzi umie myśleć, ale jakiś pogląd chce mieć każdy. I cóż pozostaje tu innego, jak przejąć gotowy pogląd od innych, zamiast wypracować go samemu?😞 1Skomentuj
Skomentuj