Cześć Wszystkim, od pewnego czasu mam taki fetysz... uwielbiam chwalić się swoją Partnerką oraz chciałbym zachęcić ją do wzmocnienia naszych doznań a konkretnie jej przyjemności przez zaproszenie kogoś do nas lub zabranie jej do klubu by zobaczyła, że można inaczej niż w 4 ścianach i w 4 oczy. Zastanawiam się jak by jej to przekazać. To znaczy Ona wie o moich pomysłach tylko jest sceptycznie nastawiona.
Trójkąt, grupa
Collapse
X
-
Tagi: Brak
-
Może najpierw warto się dowiedzieć co jest powodem jej sceptycyzmu, czy wynika to z jej nastawienia do seksu i przekonania, że to sprawa tylko dwóch osób czy może problemów z samoakceptacją... Spora część kobiet krępuje się nie tylko samej nagości ale również tego jak tracą kontrolę w momencie podniecenia. Tzn mam na myśli, że zatracając się w rozkoszy mogą zachowywać się, wyglądać nie tak jak chciałyby być widziane przez kogoś obcego.👍 2 -
My powoli decydujemy się na trójkąt ale szukamy do niego samej kobiety choć partnerka rozważa ostatnio czy może nie sprubować MMK ale się tego obawia. Woleli byśmy spróbować najpierw z kobietą po drugie kobieta zawsze może mieć strap'a.Skomentuj
-
Do klubu warto is chodze z mężem i spotykamy się z parami ,panami I mam jeszcze fantazje spróbować w większym gronie panów w zabawę gwałt kontrolowany mąż wie otymSkomentuj
-
To jedna z bardziej perwersyjnych moim fantazji. Namówić ją na swing. Może nie od razu ale na jakimś kolejnym spotkaniu obserwować ją, jak na zmianę pieprzy ją we wszystkie dziurki pięciu facetów. Ja w tym czasie posuwam jakąś dorodną blondynkę.
To raczej pozostanie w sferze fantazji. Rozmawialiśmy o tym wielokrotnie. Oboje tak na prawdę boimy się wielopłaszczyznowych konsekwencji dla naszego związku."Odchyleniem seksualnym można nazwać jedynie całkowity brak seksu. Cała reszta to kwestia gustu" Zygmunt Freud👍 1Skomentuj
-
Dokładnie. Najlepiej iść do swingklubu na początek. Swingkluby to fajne miejsca do rozpoczynania przygody ze swingiem- nikt do niczego nikogo tam nie zmusza, możecie na początek poobserwować, pogadać z innymi, poczuć klimat, w większości swingklubów odbywają się wieczory tematyczne (gangbang, tylko pary itp), więc możecie wybrać określony typ imprezki Ja tak zaczynałem swoje swingowe przygody.Skomentuj
-
-
Nie z partnerem to rozważałam, ale zawsze mnie ciągnęło, żeby kiedyś sprawdzić różne układy geometrii. Miałam okazję, ale nie z ówczesnym partnerem i przyznam, że nawet z bardziej ciekawym i otwartym na takie przygody mam wątpliwości i ciągoty jednocześnie.
I osobiście uważam, że wolałabym takie doświadczenia rozpoczynać w bardziej kameralnym miejscu niż klub.Kobiece ciało jest jak skrzypce i tylko prawdziwy wirtuoz potrafi na nim zagrać.Skomentuj
Skomentuj