W gabinecie spędziłem godzinę, z czego połowa mniej wiecej to zabieg. Najpierw standardowa formułka czy chcesz na pewno, później gacie w dół i znieczulenie, gadka o dupie Martynie żeby zadziałało, mikronaciecie na worze i przecięcie nasieniowodów, mi związał nicią chirurgiczna, plasterek i prosto do chaty. Sexu nie kazał uprawiać przez 2 tygodnie, później chyba 20 wytrysków lub 2 miesiące z zabezpieczeniem i do kliniki na badanie spermy pod kątem płodności. Ja tyle nie czekałem, po 3 tygodniach się wypstrykałem i do kliniki bocian. Zero plemników.
Wazektomia a zdrowie?? Ktoś po zabiegu może coś powiedzieć??
Collapse
X
-
-
Skomentuj
-
-
Uganiamy się za kobietami z ciałami modelek, podczas gdy prawdziwymi demonami seksu są niepozorne panie z poczty, kiosku czy kasy w markecie.Skomentuj
-
Jestem po już jakieś 6 miesięcy. Sam zabieg może nie należy do najprzyjemniejszych, mogę porównać do wyrwania ósemki dyskomfort całkowicie minął po trzech tygodniach. Dzisiaj uważam, że była to spóźniona decyzja bo komfort seksu jest niesamowity POLECAM!!!!👍 1Skomentuj
-
-
Wszystko w normie. Wytrysk i orgazm bez zmian. Jest jednak różnica w chęciach ok. 10 tygodni po zabiegu robiłem dwukrotnie badania spermy i po tym jakoś tak chce się częściej jakość seksu bez zabezpieczeń wpływa super na seks👍 1Skomentuj
-
To akurat wiem bo byłem w długoletnim związku z kobietą która brała tabletki więc wiem jak to jest bez zabezpieczenia z mojej strony.
A powiedz jeszcze jak to wygląda kwotowo ?Skomentuj
-
Badanie wstępne ok. 150 zł, badania krwii przed zabiegiem ok. 200 zł, zabieg chyba ok 2200 zł no i później badania spermy dwa razy.
Sam zabieg u różnych lekarzy od 2000 do 3000 zł w ekskluzywnych klinikachSkomentuj
-
-
Skomentuj