07-03-23, 23:13
|
|
Świętoszek
Deepthroat
Witam, Panowie co sądzicie o tym fetyszu czy głębokie gardło to duża przyjemność dla was jak i dla waszych partnerek czy warto spróbować
|
|
|
10-03-23, 13:45
|
|
Ocieracz
Miasto: Legnica
Cytat:
Napisał Kamil554
Witam, Panowie co sądzicie o tym fetyszu czy głębokie gardło to duża przyjemność dla was jak i dla waszych partnerek czy warto spróbować 
|
Jak dasz rade wziąść komuś całego to próbuj może warto  a tak serio to moze z raz w zyciu partnerka wziela calego do ust az sam bylem zaskoczony  no ale wtedy wypilismy cala butelke mocnego wina czerwonego z Portugalii  wiec sytuacja byla bardzo luzna
|
|
|
10-03-23, 14:17
|
|
Perwers
Miasto: wielkopolska
Cytat:
Napisał onWponczochach
Jak dasz rade wziąść komuś całego to próbuj może warto  a tak serio to moze z raz w zyciu partnerka wziela calego do ust az sam bylem zaskoczony  no ale wtedy wypilismy cala butelke mocnego wina czerwonego z Portugalii  wiec sytuacja byla bardzo luzna 
|
O! Zapamiętać: wina portugalskie  istotna uwaga, ktoś jeszcze ma jakieś rady?
|
10-03-23, 14:53
|
|
Ocieracz
Cytat:
Napisał Azul
|
Dobre Porto przy okolo 20 voltach rozmiekczy praktycznie wszystko
|
|
|
10-03-23, 16:20
|
|
Erotoman
Cytat:
Napisał Azul
|
To chyba zalezy od indywidualnych preferencji bo mojej pomagalo wziac w usta i gardlo coraz wiecej biale polslodkie lub polwytrawne.
A co do deepthroat jako strony aktywnej, uwielbiam.
|
|
|
13-03-23, 02:30
|
|
Świętoszek
Polecam po pierwszym czy drugim orgazmie,żeby partnerka possała miękkiego już penisa. Po prostu,żeby go wzięła całego. Jest mały i miękki więc nie powinno być z tym problemu. To jest dobry sposób,żeby urosnąć w jej ustach.
|
|
|
13-03-23, 08:33
|
|
Świętoszek
Miasto: Florianopolis
Jestem jakoś na nie, nieszczególnie lubię ural, wolę waginalny kontakt. Ja rozumiem, jako element gry seksualnej, wojny płci, czy czegos w rodzaju udowodnienia sobie czy komuś swojego przywiązania czy statusu relacji (myślenie typu obciągnę ci tutaj bo cię kocham) ale tak ciągle i na codzień - to jestem na nie. Morda jest od jedzenia, do tego gwarantowane ciągłe infekcje gardła i czytałem że seks oralny masakruje florę bakteryjną zębów. Rozumiem jako przygoda, ale nie gloryfikowałbym tego rodzaju przyjemności.
|
|
|
13-03-23, 21:13
|
|
Świntuszek
Przyznam szczerze, że prawdziwie głębokie gardło zdarzyło mi się raz w życiu. Inne partnerki nie dały rady. I powiem szczerze, że podobało mi się, bo uczucie na czubku kutasa całkiem nowe. Dwa, że to była przygodna znajomość i panna się krztusiła i łzawiła, to mnie podniecało. Jakby moja panna miała takie odruchy to bym się wycofał, ale skoro pannę ledwie poznałem, to nie miałem oporów a one nie protestowała.
|
|
|
17-03-23, 11:30
|
|
Świętoszek
@ganc Czytałem, że od lizania cipek bieleją zęby. Mam białe i robię super patelnię to by się nawet zgadzało.
|
|
|
17-03-23, 14:47
|
|
Ocieracz
Cytat:
Napisał milymarcin
@ganc Czytałem, że od lizania cipek bieleją zęby. Mam białe i robię super patelnię to by się nawet zgadzało.
|
A jak ktoś ma czarne...?
|
|
|
19-03-23, 18:57
|
|
Świętoszek
To pomylił dziurki.
|
|
|
20-03-23, 11:57
|
|
Ocieracz
Miasto: Żory
Jestem troszkę większy, niż średnia krajowa, co nie ułatwia. Jednak trafiłem na taką, która brała całego, krztusząc się, śliniąc i łzawiąc. Było to zdecydowanie podniecające, na swój perwersyjny sposób. Ale chyba klasycznego lodzika nie przebije, jeśli chodzi o doznania.
|
09-11-23, 22:29
|
|
Świętoszek
Ponad 30 lat temu spytaliśmy jednego z naszych nauczycieli, który sam powiedział, że odpowie na wszystkie pytania i to bez tabu, na czym polega tzw. miłość francuska. Odpowiedział, że przeżycie jest mocne, ale ostrożnie, bo to "nie do tego służy"
|
|
|
19-11-23, 11:37
|
|
Świntuszek
Miasto: Łódź
Deepthroat to jedno z najgorszych moich spełnionych doświadczeń Byliśmy tym kiedyś nakręceni, ale tekstura i ciasnota gardła nie jest czymś, do czego warto dążyć. Fajnie wygląda, to wszystko
|
22-11-23, 20:41
|
|
Ocieracz
Miasto: Żory
Perwersyjnie podniecające, ale pod kątem czysto fizycznych doznań trochę przereklamowane.
|
24-11-23, 17:24
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał psyclone
Deepthroat to jedno z najgorszych moich spełnionych doświadczeń Byliśmy tym kiedyś nakręceni, ale tekstura i ciasnota gardła nie jest czymś, do czego warto dążyć. Fajnie wygląda, to wszystko 
|
Pozwolę sobie się nie zgodzić...
|
|
|
24-11-23, 18:28
|
|
Świętoszek
Miasto: Poznań
Cytat:
Napisał krau_li
Pozwolę sobie się nie zgodzić...
|
Nie zgadzasz się z czym? Człowiek napisał o swoich doznaniach i odczuciach. Chyba wie najlepiej on sam jakie miał doznania?
|
|
|
Narzędzia wątku |
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|