Wróć   FORUM EROTYCZNE - BEZTABU > BEZ TABU > Mój pierwszy raz
Odpowiedz

Narzędzia wątku Link do wątku Wygląd
Old 20-01-22, 12:32   #376
bartoszcz
Świntuszek

Miasto: Katowice

Cytat:
Napisał Nolaan_2.0 Zobacz post
1. Że taki syn nie chciał oklapnąć.
2. Że to takie męczące jest w cholerę.

No i cała gama kobiecych reakcji na rozwój wydarzeń. Nieodmiennie mnie to fascynuje i zdumiewa, do dzisiaj, za każdym razem.
O właśnie mnie to najbardziej zaskoczyło. Że seks to spory wysiłek fizyczny i że dużo dłużej (ale za to lepiej) dochodzę niż przy masturbacji.
bartoszcz jest offline   Reply With Quote
Old 17-08-22, 22:23   #377
Raphael1946
Świętoszek

Miasto: Lubuskie

Ze to po prostu było włożenie. Cyk i już. Wszedłem, rozgościłem się i heja. Za pierwszym razem bez wytrysku. Dopiero kolejny raz był całkowicie wyjątkowy.
Raphael1946 jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-22, 21:41   #378
222222
Świntuszek

Że tak strasznie boli....ok wiedziałam że to nie będzie nic miłego....ale ja miałam chyba jakąś pancerną błonę i do tego na spontanie z zakoczenia tak jakoś wyszło ... więc wspominam to raczej jako dość traumatyczne wspomnienie...choć zrobiłam to z moim ukochanym mężczyzną na szczęście. Teraz jest nam cudownie ale początki serio były trudne, nieprzyjmne i bolesne
222222 jest offline   Reply With Quote
Old 08-11-22, 11:03   #379
Marduk666
Ocieracz

Śmieję się gdy to wspominam, ale myślę że pod wpływem ekscytacji i adrenaliny nie było czasu na to by wtedy myśleć i czuć się zaskoczonym czymkolwiek. Na pewno nie nagością, obcowaniem z ciałem dziewczyny bo już miałem na koncie zabawy, które jednak seksem się nie skończyły i chyba tamte wspominam bardziej niż pierwszy raz właściwy. Z perspektywy czasu ( byliśmy wtedy nastolatkami) myślę, że samo wejście wyobrażałem sobie inaczej, było trudniej niż myślałem do tego ja prawiczek nie miałem porównania do czegokolwiek a ona była dziewicą. Musiała na mnie usiąść żeby się udało i jakoś poszło, ogólnie na spontanie z głupiej tylko rozmowy o tych rzeczach z koleżanką z której wyszło, że tego chcemy i chwilę potem doszło do skutku. Jeśli mógłbym to nazwać zaskoczeniem... Na pewno zauważyłem wbrew temu co słyszałem i czytałem np. w listach od czytelników w dziale z poradami w gazetkach typu "Twój weekend", że nie krwawiła a na pewno nie było to obfite i bardzo widoczne krwawienie. Po niej po latach miałem tylko jedną dziewicę i wtedy naprawdę solidnie pobrudzilismy pościel.
Marduk666 jest offline   Reply With Quote
Old 19-11-23, 01:19   #380
Halsin
Świętoszek

Mnie zdziwił moment wejścia drugiej osoby w mój otwór, że aż tak zabolało, bo jak samemu się cos wkłada, to tak, żeby było komfortowo.
Halsin jest offline   Reply With Quote
Odpowiedz
Wróć   FORUM EROTYCZNE - BEZTABU > BEZ TABU > Mój pierwszy raz

Tags
czas_pracy, wysokość_wynagrodzenia

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania