Dzisiaj ludziom nie chce się pisać, wolą oglądać. Zobaczyć jest szybciej niż przeczytać, a historie w stylu "jak to się zaczęło" lub inne kurtkowe przygody mogą być bardzo ciekawe. Zaprzaszam do rozmowy na prv.
Hej „dresik”
Pokaz i pisz jak się bawisz bo jak ja pokazuje to coś ci nie pasuje a to jest super zabawa , polecam
Ps.ja pokazuje jak się bawię i co mnie kręci i co udaje mi się zakupić
Cytat :
Fajnie ze piszecie/piszemy co zamawiacie/zamawiamy, ale pokażcie/pokażmy jak się tym bawicie/ bawimy .. ?
nie ma problemu "piter" wyślę i pokarzę, ale na chwilę obecną mam problem jak tu wsadzić filmik, podaj meila na pw to Ci wyślę, lubię ortalionowe dresy kurtki itd....
spodnie i kurtka
no coś tu zdechło.....
kilka zdjęć ode mnie
Ostatnio edytowany przez sister_lu; 05-03-22 at 20:36.
Dziwisz się ?
Wybacz ale po takich zdjęciach jak Twoje to mi się tu już zaglądać ( inni są pewnie pod wielkim wrażeniem i nie maja siły napisać cokolwiek )
Moje tez nie są dla wszystkich fajne , a może nawet dla większości , ale za to są za****ste kurteczki
Orientuje się może któryś z was czy na yt można dodać filmik kurtki w spermie i jak laska ja czyści? Kiedys widziałem jak koleś się na kurtki spuszczał l ale nie wiem czy nadal można coś takiego dodawać
Załóżcie sobie konto na vk.com. To taki ruski facebook. Plus jest taki, że bez cenzury. Ja tam wrzucam co chcę w tym ostre filmiki w kurtkach i nie usuwają mi. Poza tym jest tam kolekcja filmów od downgirlz i mnóstwo innych dobroci. Jeśli będzie nas tam więcej to możemy sobie załozyć grupę. Łatwiej byłoby rozmawiać i wymieniać się zdjęciami, filmami itp.
Fajne fajne, teraz tylko przeżyć lato i jesień ja obecnie nadaję z Norwegii. Najfajniejsze jest to że jest czerwiec a wciąż na ulicach można coś fajnego zobaczyć. Sporo tu Monclera, North Faca, a moja wciąż nosi Camaieu
Chyba wątek umarł śmiercią naturalną i już nikt tu nie zagląda. Swoją drogą ciekawe co się z dzieje z ortalmen chudinii i z innymi co na początku się tu udzielali.