08-06-21, 13:39
|
|
Świętoszek
Może i glupie pytanie ,ale jak byliście mlodzi , to pamiętacie jak byliście ubierani kurtki płaszcze kombinezony kapturem.Czy wam tez ubierali damskie kurtki lub płaszcz kapturem tak jak jeden userów tu napisał. I kiedy odkryliście ze lubicie chodzic kurtce kapturem ubranym i zawiązanym na głowie.I jaki kaptur najbardziej lubiicie prostokątne czy stożek?
|
|
|
22-06-21, 07:39
|
|
Seksualnie Niewyżyty
Było coś takiego Futrzak, aczkolwiek kiedy byłem mały nie przywiązywało się szczególnie dużej wagi co do damskiego/ męskiego. Wiele ciuchów miało bardzo wielu właścicieli i często były unisex albo nie jakoś szczególnie wyróżniające. Brało się co było bez wybrzydzania nie tak jak teraz  Co do kaptura to dla mnie stożek się kojarzy ze starymi kurtkami takimi z okolic 2002 roku a prostokątny po 2010, ale nie przywiązuje do tego większej uwagi.
|
|
|
24-06-21, 16:45
|
|
Ocieracz
A ja tak z innej beczki. Może przypomnimy sobie początki zabaw kurtkami jak to się u nas zaczęło i w jakim wieku. Jak to się objawiało na samym początku
|
|
|
25-06-21, 01:03
|
|
Ocieracz
Miasto: Londyn
A ja to bym się z chęcią spotkał z kimś na żywo przy browarku w ortalionowym ubraniu, puchowej kurtce, itd....
|
|
|
26-06-21, 04:13
|
|
Ocieracz
Ja to bym się chętnie spotkał i podarował komuś kurtki mojej dziewczyny do zabawy. Tak żeby ktoś się nimi bawił w jaki sposób by tylko chciał a ja bym siedział i patrzył. No i później koniecznie żeby tryskał na te kurtki i im więcej wtrysków i im więcej chłopaków by się na nie spuściło to by było fajniej
|
|
|
27-06-21, 15:54
|
|
Świętoszek
Trzymał kiedyś ktoś Was za fraki ubranego w sliska kurteczke? Mnie kiedyś pewna dziewczyna w podstawówce ubrany byłem w czarna śliska kurteczke zapinaną na guziczki. Tak mnie trzymała, że musiałem stać na palcach. Zresztą jak byłem ubrany w ta kurteczke to często ktoś mnie lapal za fraki jak nie z przodu to z boku.
|
|
|
28-06-21, 06:49
|
|
Ocieracz
Ciekawe , jakie to kurtki
Cytat:
Napisał grzesiu19335
Ja to bym się chętnie spotkał i podarował komuś kurtki mojej dziewczyny do zabawy. Tak żeby ktoś się nimi bawił w jaki sposób by tylko chciał a ja bym siedział i patrzył. No i później koniecznie żeby tryskał na te kurtki i im więcej wtrysków i im więcej chłopaków by się na nie spuściło to by było fajniej
|
|
|
|
30-06-21, 08:25
|
|
Ocieracz
]Ciekawe , jakie to kurtki
No na pewno nie długie płaszcze bo takie w ogóle mi się nie podobają i na szczęście mojej dziewczynie też nie. Normalne kurtki pikowane ze śliskiego materiału ewentualnie jeszcze ramoneski z eko skóry. Masz w moim profilu kilka kurtek takich jakie lubię
|
|
|
07-07-21, 00:16
|
|
Świętoszek
Moja dziewczyna wprowadzila się do mnie na początku grudnia. Byłem zachwycony gdyż czekało nas kilka miesięcy chodzenia w zimowych kurtkach, butach, czapkach, szalikach, rękawiczkach itd. Od razu wykorzytałem okazję na codzienne doznania z jej kurtką. Zawsze wraca później ode mnie z pracy, więc ja za każdym razem rozbierałem się do naga i w stanie gotowości otwierałem jej drzwi. Ona moją nagość traktuje całkowicie naturalnie przez co nie miała żadnych podejrzeń, dla niej po prostu lubiłem tak chodzić. Było jej wręcz bardzo przyjemnie, że zawsze czekam na nią z utęsknieniem. Na wejściu od razu czule przytulaliśmy się do siebie, ja goły, ona jeszcze w kurtce, butach, czapce, szaliku, rękawiczkach. Czekałem codziennie na ten moment kiedy przez chwilę mogłem nagim ciałem, penisem zetknąć się z jej kurtką. Po przytuleniu pomagałem jej zdejmować i odwieszałem na wieszak. Jednak pewnego razu zrobiłem inaczej, chciałem poznać jej reakcję. Weszła do domu, przytuliliśmy się, wziąłem jej kurtkę, czapkę szalik, rękawiczki ale nie odwiesiłem na wieszak tylko kurczowo trzymałem. Usiadła na kanpie, a ja obok w lekkim rozkroku aby kurtka dotykała penisa. Ona nic nie komentowała, jak gdyby nigdy nic rozmawialiśmy o pracy. W pewnym momencie powiedziała wskazując na trzymaną przeze mnie kurtkę żebym sprawdził czy w kieszeni kurtki nie ma jej telefonu, był. Poczułem rozluźnienie i podniecenie pewnością siebie, bo to oznaczało że ona akceptuje sytuację. Położyłem się, rozłożyłem nogi, i przykryłem jej kurtką, zaczęło mnie to wręcz dziwić, że ona nie reaguje, tylko dalej normalnie rozmawia. Jeszcze chwilę rozmawialiśmy i ona też się położyła. cdn.
|
|
|
07-07-21, 22:35
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał abcd6
Moja dziewczyna wprowadzila się do mnie na początku grudnia. Byłem zachwycony gdyż czekało nas kilka miesięcy chodzenia w zimowych kurtkach, butach, czapkach, szalikach, rękawiczkach itd. Od razu wykorzytałem okazję na codzienne doznania z jej kurtką. Zawsze wraca później ode mnie z pracy, więc ja za każdym razem rozbierałem się do naga i w stanie gotowości otwierałem jej drzwi. Ona moją nagość traktuje całkowicie naturalnie przez co nie miała żadnych podejrzeń, dla niej po prostu lubiłem tak chodzić. Było jej wręcz bardzo przyjemnie, że zawsze czekam na nią z utęsknieniem. Na wejściu od razu czule przytulaliśmy się do siebie, ja goły, ona jeszcze w kurtce, butach, czapce, szaliku, rękawiczkach. Czekałem codziennie na ten moment kiedy przez chwilę mogłem nagim ciałem, penisem zetknąć się z jej kurtką. Po przytuleniu pomagałem jej zdejmować i odwieszałem na wieszak. Jednak pewnego razu zrobiłem inaczej, chciałem poznać jej reakcję. Weszła do domu, przytuliliśmy się, wziąłem jej kurtkę, czapkę szalik, rękawiczki ale nie odwiesiłem na wieszak tylko kurczowo trzymałem. Usiadła na kanpie, a ja obok w lekkim rozkroku aby kurtka dotykała penisa. Ona nic nie komentowała, jak gdyby nigdy nic rozmawialiśmy o pracy. W pewnym momencie powiedziała wskazując na trzymaną przeze mnie kurtkę żebym sprawdził czy w kieszeni kurtki nie ma jej telefonu, był. Poczułem rozluźnienie i podniecenie pewnością siebie, bo to oznaczało że ona akceptuje sytuację. Położyłem się, rozłożyłem nogi, i przykryłem jej kurtką, zaczęło mnie to wręcz dziwić, że ona nie reaguje, tylko dalej normalnie rozmawia. Jeszcze chwilę rozmawialiśmy i ona też się położyła. cdn.
|
Super się zaczyna to opowiadanie i jestem ciekaw co bedzie dalej. Nie ukrywam jestem pelen podziwu i zastanowienia gdzie ty taką dziewczynę znalazleś
|
|
|
09-07-21, 04:30
|
|
Guest
|
Hej jeszcze parę dni i będzie w domu świeży zakup i mega ulubiony plaszcz pomarańczowy 🍊
Ostatnio edytowany przez krzysiek1538; 09-07-21 at 04:58.
|
|
|
09-07-21, 10:13
|
|
Seksualnie Niewyżyty
Cytat:
Napisał woj2000
Super się zaczyna to opowiadanie i jestem ciekaw co bedzie dalej. Nie ukrywam jestem pelen podziwu i zastanowienia gdzie ty taką dziewczynę znalazleś
|
Fajnie się zaczyna, kiedyś zrobiłoby na mnie większe wrażenie. Trzeba rozmawiać i tyle. Różni ludzie mają różne fetysze. Jedni lubią szpilki, skóry, lateksy inni śliskie kurtki. Każdy fetysz to jakieś dziwactwo. Ja swojej dziewczynie opowiedziałem zaraz jak się poznaliśmy co mnie kręci i że kurtka którą dostała w prezencie to nie przypadek xD
 najgorsze jest gorące lato bo trochę za ciepło...
|
|
|
10-07-21, 08:45
|
|
Świętoszek
To mój nowy nabytek ,prawdziwe xl rozmiar. płaszcz czarny carry
|
|
|
10-07-21, 19:53
|
|
Ocieracz
Śliczny , drogi był ?
Cytat:
Napisał krzysiek1538
Hej jeszcze parę dni i będzie w domu świeży zakup i mega ulubiony plaszcz pomarańczowy 🍊
|
|
|
|
10-07-21, 20:39
|
|
Ocieracz
Zgadzam się z teranowo rozmowa to podstawa. Moja dziewczyna też wie o moim fetysz i zaakceptowała go chodź nie powiem bo na początku robiłem podchody tak jak abcd6 ale było warto
|
|
|
11-07-21, 06:14
|
|
Guest
|
Tak czerwony dość sporo kasy a pomarańczowy też a ten wczoraj dotarł to zdjęcie pożyczone bo moje nie weszło i mam też z większą ilość do pozbycia się a jak nie to będzie można oglądać na kanale je
Ostatnio edytowany przez krzysiek1538; 11-07-21 at 06:38.
|
|
|
11-07-21, 20:38
|
|
Seksualnie Niewyżyty
Cytat:
Napisał krzysiek1538
Tak czerwony dość sporo kasy a pomarańczowy też a ten wczoraj dotarł to zdjęcie pożyczone bo moje nie weszło i mam też z większą ilość do pozbycia się a jak nie to będzie można oglądać na kanale je
|
Krzysiek miałeś kiedyś beżowego camaieu. Masz go na zbyciu?
|
|
|
12-07-21, 04:49
|
|
Guest
|
Wiesz nie wiem co się z nim stało albo poszedł z dymem albo demolka z nim była
Nie wiem albo przynajmniej poszedł z dymem albo demolka była ja teraz przerabiam odrazu to co moja każe i nie używamy to wiadomo co się z tym dzieje
Ostatnio edytowany przez sister_lu; 05-03-22 at 21:33.
|
|
|
12-07-21, 07:51
|
|
Ocieracz
Kilka postów wyżej pisałem że chciałbym podarować kurtkę mojej dziewczyny komuś żeby się ktoś na nią spuścił i udało mi się to zrealizować. W sobotę 3 typków spuściło siena ramoneske mojej dziewczyny
Ostatnio edytowany przez grzesiu19335; 12-07-21 at 16:22.
|
|
|
12-07-21, 14:29
|
|
Seksualnie Niewyżyty
Cytat:
Napisał krzysiek1538
Nie wiem albo przynajmniej poszedł z dymem albo demolka była ja teraz przerabiam odrazu to co moja każe i nie używamy to wiadomo co się z tym dzieje
|
szkoda że chociaż jakiegoś filmiku nie nagrałeś
|
|
|
16-07-21, 11:32
|
|
Ocieracz
Tak wygląda ramoneska mojej dziewczyny po zabawie z 3 chłopakami. Widać spodobała im się zabawa ta kurtką
|
|
|
23-08-21, 15:43
|
|
Ocieracz
Ostatnio edytowany przez sister_lu; 05-03-22 at 21:33.
|
|
|
07-09-21, 11:09
|
|
Guest
|
Jest już mój nowy nabytek z firmy ligargi niedługo w domu
|
|
|
07-09-21, 22:08
|
|
Ocieracz
Śliczny
Cytat:
Napisał krzysiek1538
Jest już mój nowy nabytek z firmy ligargi niedługo w domu
|
|
|
|
19-09-21, 16:00
|
|
Seksualnie Niewyżyty
całkiem spoko, choć osobiście podobają mi się zdecydowanie bardziej dopasowane kurtki niż wszech obecne ostatnio oversize. Z innej beczki. Jakie znacie inne fora, portale związane z naszym fetyszem?
Ja osobiście zaglądam na flickr, instagram, youtube,
|
|
|
Narzędzia wątku |
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|