11-07-09, 00:17
|
|
|
Świętoszek
Tak, ale w przypadku związku z kobietą powinno się jej powiedzieć jaki sie jest. Bo inaczej można bardzo zranić dziewczynę, bardzo
|
|
|
21-07-09, 05:46
|
|
|
Guest
|
ja jestem bi i moja dziewczyna o tym wie
|
|
|
|
06-08-09, 07:41
|
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał bartek_bi
ja jestem bi i moja dziewczyna o tym wie
|
A czy twój chłopak też o tym wie? On ma przecież jakieś uczucia do ciebie i chyba istnienie tej dziewczyny nie jest mu obojętne.
|
|
|
11-11-09, 00:25
|
|
|
Świntuszek
dokladnie, bi maja podwojne szanse  )
ja niby hetero, ale marze o jakims eksperymencie z kobieta, niesamowicie mnie kreca [niektore, bo wymagania jakies mam ;p] ale nic wiecej  nie mam z kim spełnic tej malej fantazji,zachcianki . ;[
|
|
|
03-02-10, 23:38
|
|
|
Świętoszek
ja jestem bi 
spałam z facetem!
spalam z dziewczyną! ;]
i szukam teraz partnerki...żeby sie zakochać...bo do facetów to szczęscia nie mam
|
|
|
15-02-10, 17:48
|
|
|
Świętoszek
|
Mam świadomość swojej biseksualnej natury.
Mam żonę, ona o tym wie i również swoją biseksualność odkrywa.
Zaczynamy rozglądać się za parką bi, aby zrealizować swoje fantazje...
Jak tylko będziemy po, obiecuję raporcik.
Dla nas każdy rodzi się bi, jedynie kultura i społeczeństwo uwarunkowuje niechęć do bi, homo itp.
Nie twierdzę, że każdy musi mieć ochotę na tę samą płeć. Ale nawet jeżeli ma, to zazwyczaj wstydzi się tego a przynajmniej mocno ukrywa.
|
|
|
17-03-10, 22:15
|
|
|
Świętoszek
Miasto: Warszawa
hej. Jestem bi, chciałbym mieć żonę bi i bardzo chętnie tolerowałbym jej stały związek z kobietą wobec tolerancji mojego partnera. To mój plan na życie, cieszę się, że moje wyobrażenia mają przełożenie na rzeczywistość jak u przedmówców  trzymajcie kciuki!!
|
|
|
04-04-10, 00:35
|
|
|
Świętoszek
|
Jestem bi. Mam żonę i dzieci. Mając sobie za złe że ciągnie mnie do tej samej płci szukałem... Uważam że 70% facetów chce spróbowas seksu męsku- męskiego. Kumpel o którym nigy bym nie pomyślał że ma chęc na seks... sam nadstwaił pupki bo chciał spróbować jakie to wrażenie jak ktoś wchodzi w niego. Nie odmówiłem - jest moim kumplem.
|
|
|
05-04-10, 11:39
|
|
|
Świntuszek
Jestem biseksualny i bardzo to lubię. Żyję jakby podwójnie. To jest super i nikomu nie szkodzi.
|
|
|
06-04-10, 13:57
|
|
|
Świętoszek
zawsze myślałam że jestem hetero... do pewnego momentu
zresztą jak tak sobie teraz myślę, to lubiłam się miziać z koleżankami  )
po wielu latach ujawniło się to ...tak spontanicznie 
uwielbiam pieścić dziewczynę(kobietę)..sprawiać jej przyjemność...a w końcu doprowadzić ją do orgazmu...
|
04-07-10, 01:15
|
|
|
Świętoszek
Jetsem Bi
Sluchajcie jestem Bi ale ci w których się bujam to mysle ze nie są i mam problem z powiedzeniem tego mojemu najlepszemu przyjacielowi bo mysle ze sie albo wygada komus albo, ze mnie wysmieje i sie zrazi do mnie i niebedzie sie chcial ze mna zadawac  mam zaledwie 17 lat ale pociagają mnie i kobiety (niektóre) i faceci więc moje pytanie brzmi: Czy moge powiedziec jemu to? no ze jestem Bi/? a jezeli mnie wysmieje i niebedzie sie chcial ze mna zadawac wiecej? to co bede mogl zrobic? POMOCY!
|
|
|
05-07-10, 03:48
|
|
|
Świntuszek
Również jestem bi i rónież miałem opory przed powiedzeniem tego mojemu najlepszemu przyjacielowi. Alkohol zrobił swoje i mu o tym powiedziałem. Porozmawialiśmy chwilę o tym i temat odpłynął w dal, zniknął jakby nigdy go nie było.
Jeżeli ta osoba jest Twoim prawdziwym przyjacielem - zrozumie i nie będzie robiłą z tego problemów. Jeżeli będzie jej to przeszkadzało, widać tak miało być.
|
|
|
05-07-10, 09:32
|
|
|
Banned
to szybko sie zorientowałeś
Cytat:
|
Czy moge powiedziec jemu to? no ze jestem Bi/?
|
lepiej nie, bo
Cytat:
|
mnie wysmieje i niebedzie sie chcial ze mna zadawac wiecej
|
po co ryzykować..
chyba ze
Cytat:
|
... ta osoba jest Twoim prawdziwym przyjacielem - zrozumie i nie będzie robiłą z tego problemów.
|
|
|
|
25-07-10, 12:42
|
|
|
Świętoszek
Miasto: Wieringerwerf
Ja też jestem bi, ale też jestem świadoma, ze nie mogłabym stworzyć związku z kobietą. Kobiety mnie pociągają, ale tylko fizycznie. Jestem estetką, więc umiem docenić piękne ciało swojej i przeciwnej płci. Ale to tylko "zabawa". Jak miałam okresy bycia singlem wolałam zaspokoić swoje potrzeby z kobietami. Nigdy nie kryłam swoich preferencji przed nikim, i nadal nie widzę ku temu powodu. Czy to wstyd być bi? Nie, wręcz wygoda  Obecny partner , z którym planujemy przyszłość też jest uświadomiony. i nie ma z tym problemu, tzn z moją "sexualną przeszłością".
A tak na marginesie... Niestety nadal łatwiej jest akceptowana kobieta bi, lub les, niż mężczyzna bi, gej... Smutne aczkolwiek prawdziwe
|
|
|
29-07-10, 02:02
|
|
|
Świntuszek
a ja chcialbym miec dziewczyne bi. Nigdy nie mialem, a naprawde chcialbym sprobowac.
|
|
|
30-07-10, 10:25
|
|
|
Erotoman
chcialbys sprobowac dziewczyne bi?;p
|
|
|
30-07-10, 10:27
|
|
|
Administrator
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi spier(...).
No co, Kolega napisał posta o drugiej, czyli - pewnie wstał do lodówki, otworzył i w akompaniamencie "łaaa-łaaa-łaaaaaaaaa...." (kto grał w The Sims ten będzie wiedział, o co chodzi  ) zorientował się, że jest pusta.
Widać głodny beł po prostu i zdesperowany
Ja tam bi jestem tylko o tyle, że płeć rozmówców mi obojętna.
|
|
30-07-10, 20:03
|
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał TaajGer
a ja chcialbym miec dziewczyne bi. Nigdy nie mialem, a naprawde chcialbym sprobowac. 
|
Koncert życzeń?
To ja bym chciała faceta bi, też na razie na próbę
|
30-07-10, 22:05
|
|
|
Świntuszek
haha a wyglada jak koncert zyczen ? To takich bzdur mi nie pisac  .
Chcialbym kiedys byc z taka, sprobowac jak to jest  czego tu nie rozumiecie ?  A i sprobowac rowniez  moze smakuje inaczej
|
|
|
31-07-10, 23:52
|
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał TaajGer
moze smakuje inaczej 
|
napewno. toć każda kobieta podobno inaczej smakuje
|
31-07-10, 23:57
|
|
|
Świntuszek
A ze mną jest tak, że generalnie nie próbowałam nigdy z dziewczyna, ale gdyby przydarzyła się okazja to czemu nie ;P Jeśli chodzi o związek to odpada ale sex to może być ciekawe doświadczenie. Kto wie może kiedyś spróbuje
|
01-08-10, 00:27
|
|
|
Świntuszek
czyli "jesteś bi i wcale się tego nie wstydzisz"? czy jesteś homo i (może) chciałabyś spróbować?
|
01-08-10, 00:39
|
|
|
Świntuszek
Myślę, że odp. zawarta jest w moim powyzszym komentarzu
|
01-08-10, 02:01
|
|
|
Świntuszek
Cytat:
Napisał kornNelka
napewno. toć każda kobieta podobno inaczej smakuje 
|
mam taka nadzieje  Tylko ciekawe jak smakuje bi  Nie dosc ze to inna kobieta to jeszcze bi  moze smakowac naprawde rewelacyjnie
|
|
|
02-08-10, 13:50
|
|
|
Świętoszek
Miasto: Kraków
ja też jestem bi, ale mało mam w życiu okazji, chyba jestem jakaś mało pociągająca...
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|