30-07-10, 19:41
|
|
|
Świętoszek
Cytat:
Napisał Maoam
Dlatego może być przyzwyczajony do stymulacji ręką, jeśli do tej pory głównie się masturbował, a felliato było dla niego zbyt słabe, bo nie zapewniało mocniejszego uścisku.
Nie wiem, jaką techniką się posługiwałaś, nie kojarzę, żeby na BT doradzano tylko jedną, która zawsze się sprawdza.
|
Zgadzam się z Maoam Jeśli miałbym strzelać to właśnie to podałbym za przyczynę. Być może facet najzwyczajniej w świecie zaspokoił się sam wcześniej i nie chciał Ci się do tego przyznać. Każdy facet ma swój czas aby się zregenerować. U jednego jest to godzina u innego dzień a jeszcze inny potrzebuje tydzień. To chyba zależy od potrzeb ale i od wieku, zmęczenia, stresu.
W seksie oralnym każdy ma też swoje preferencje. Trzeba troszkę czasu aby je poznać. Spoko... dajcie sobie czas i więcej okazji a z pewnością będziesz wymiatała
|
|
|
04-08-10, 07:32
|
|
|
Świętoszek
Może słabo go wyczułaś, a może po prostu Ci nie pomagał, facet musi pokazać, jak lubi, albo chociaż powiedzieć. Podniecenie to za mało, pierwszemu lepszemu stanie, jak go podotykasz po rozporku. Dobry oral z porządnym zakończeniem, to nie taka prosta sztuka
|
|
|
04-08-10, 11:31
|
|
|
Świntuszek
Miasto: ...gdzieś na śląsku.
Podpytaj go też jak masz to robić. A przede wszystkim obserwuj jego reakcje, wtedy wiesz, czy idziesz w dobrym kierunku.
|
|
|
04-08-10, 12:23
|
|
|
Ocieracz
Wiesz.. jest pewien bardzo przyjemny sposób, który może podniecic i Ciebie i jego. Tak zwana literka 'M'. Zaczynasz go lekko całowac, dotykac i podgryzac od ud w górę, do pępka i znów do góry.. i do uda. Omijając penisa. Kiedy zobaczysz, że jest już podniecony.. Możesz zacząc ocierac się piersiami i stymulowac go rączką, od czasu do czasu przesuwając językiem. Baw się nim, całuj go.. Rób to z pasją. ;D
|
|
|
04-08-10, 23:14
|
|
|
Świętoszek
Dokładnie, musisz poznać jego ciało, a nie tylko wacka. Pocałuj go ładnie, schodź niżej, później się trochę wstrzymaj, a poczujesz jakie ma ciśnienie. Wtedy efekt gwarantowany, no chyba, że 5min wcześniej bawił się sam
|
|
|
05-08-10, 13:10
|
|
|
Świętoszek
Ja np. przy oralu dochodziłem z jedna panienka, ktora uwielbiała finisz w ustach co było myślę dodatkowym bodzcem zeby grzecznie skonczyc kiedy ona sie stara. Wiec może obiecaj mu fbg do konca
|
|
|
05-08-10, 13:58
|
|
|
Świętoszek
Miasto: LEGNICA
ORAL to finezja pieszczot
to nie ( jak napisałem kiedyś ) pieprzenie w buzię to forma delikatnych i narastających pieszczot
Ostatnio edytowany przez przyjaciel40; 06-08-10 at 07:53.
|
|
|
05-08-10, 14:12
|
|
|
Świętoszek
a jeżeli nie wierzysz, poczytaj opinie kobiet ze strony: http://polykaj.pl/

pokazał mi ją przyjaciel i muszę przyznać, że w porównaniu z pieszczotami, kiedy partner kończył na mnie, a kiedy kończył 'we mnie', opcja druga była o wiele ciekawsza i przyjemniejsza, dla obu stron 
dodatkowo możesz go jeszcze delikatnie podgryzać w sutki, faceci to lubią 
no i bawienie się kuleczkami, obowiązkowo. jeśli nie możesz się przemóc ustami, rób to rączką, ale nie odpuszczaj xD
|
|
|
17-08-10, 13:45
|
|
|
Świętoszek
Mój M też ma problem z dojściem od samego orala, chyba że robię długo i jednostajnie - a najczęściej jest tak że często zmieniam sposób pobudzania, lizania, głębokość wkładania do ust, tempo itp. Mówi, że jest mu cudownie, co z resztą widzę  ale z dojściem jest ciężko. Niemniej nie jest to dla nas kłopot - przeważnie w którymś momencie podpędzam go nieco rączką i parę sekund przed finałem biorę do ust - wtedy już nie ma odwrotu ...
|
|
|
17-08-10, 15:16
|
|
Cytat:
Napisał przyjaciel40
to nie ( jak napisałem kiedyś ) pieprzenie w buzię to forma delikatnych i narastających pieszczot
|
Pisz za siebie. Nie każdy lubi delikatne i narastające pieszczoty to raz, a dwa seks to zabawa i można się też czasem pobawić w pieprzenie w usta .
Ja to lubię, niektórzy faceci to lubią. Ty nie musisz i nie pisz za ogół.
|
19-08-10, 19:32
|
|
|
Świętoszek
Przy oralu niektórzy faceci nie odczuwają przyjemności, bo jest mało intensywnie. Możesz wspomagać ręką. Spróbuj przed oralem gre wstępną, pieszczoty, całowanie. a potem przejdzie do oralu.
|
|
|
02-09-10, 21:12
|
|
|
Świętoszek
Miasto: j.w.
Mam ten sam problem - za żadne skarby nie mogę dojść gdy dziewczyna robi mi to ustami. Może dlatego, że ona nie wytrzymuje długo bo jej się męczy buzia (twierdzi że jest gruby i musi szeroko otwierać usta), albo dlatego że nie może go objąć całą dłonią. Jednak ostatnio zauważyłem, że takie pieszczoty w jej wykonaniu stają się coraz przyjemniejsze i coraz bardziej podniecające 
Myślę, że to jest kwestia wprawy i dobrego poznania potrzeb faceta (od strony kobiety) a od strony faceta, żeby się odprężył i nie myślał tylko o tym, żeby dojść aby partnerka była z siebie zadowolona.
|
|
|
03-09-10, 00:00
|
|
|
Erotoman
Bouncer, dziewczyna nie może objąć penisa całą dłonią...?
Jeśli chodzi o pieszczoty ręką, to możesz jej pokazać, jak można Cię w ten sposób doprowadzić do orgazmu. Natomiast jeśli chodzi o seks oralny, to czy to pierwsza partnerka, która pieści Cię w ten sposób?
|
03-09-10, 20:50
|
|
|
Świętoszek
Miasto: j.w.
no nie może go objąć całą dłonią, co w tym dziwnego?
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|