06-07-10, 14:32
|
|
|
Banned
Cytat:
Napisał cocalover
Niestety, pełny seks analny jest tak sporadyczny, że prawie zapomniałem jak to się robi 
A szkoda, bo będąc w jej dupci szaleję jak dzieciak na placu zabaw :p
|
Pewnie dlatego jest tak sporadycznie
|
|
|
13-07-10, 20:47
|
|
|
Ocieracz
Może, ale co ja poradzę :p
|
|
|
13-07-10, 23:07
|
|
|
Świętoszek
Bardzo fajna sprawa!!!!Ja i moja partnerka bardzo to uwielbiamy, potęguje to nieopisanie nasze doznania....polecam....
|
|
|
15-07-10, 11:17
|
|
|
Erotoman
Cytat:
Napisał Raine
No, wlasnie.
Co czuje kobieta, w chwili, gdy dotykowi partnera, zapragnie sie pokrecic troszke w TYM miejscu?

|
do dotyk partnera ma pragnienią? skubany ten dotyk i do tego zboczony... żeby tak się kręcić w tym miejscu.... czeka aż zakręci się na ostro???
|
|
|
15-07-10, 11:24
|
|
|
Erotoman
nie próbowałam, ale może być fajnie  muszę kiedyś spróbować
|
|
15-07-10, 11:40
|
|
|
Ocieracz
Mojej pięknej aż palce świerzbią gdy jest tego typu akcja - nie mam z tym problemu. Uważam, że to przyjemne urozmaicenie. W 2gą zaś stronę "AŁAAA AAŁŁŁAAA %@!*%@! DEBILU AŁAAAA! WIESZ JAK TO BOLI?" 1 finger 1 shot
|
|
|
15-07-10, 14:24
|
|
|
Perwers
Miasto: Obecnie...Wawa
Cytat:
Napisał Raine
Co czuje facet, majac przed oczkami wypiety rozkosznie kobiecy tyleczek? Przy pozycji od tylu dlonie mezczyzny najczesciej spoczywaja na biodrach partnerki, nadajac pieprzonku wlasciwy rytm... a co, jesli zawedruja w sfere 'rozkosznego sloneczka'?  Zaczna sobie delikatnie wodzic wokol wejscia, moze nawet zaglebiac sie troszke?
|
Często, w pozycji na pieska, czułem potrzebę pogmerania palcem przy "słoneczku".;] Palec (zaczynałem od kciuka) wędrował najpierw na zewnątrz, z upływem czasu zaczął powoli, stopniowo wchodzić do środka. Piękny, rajcujący widok, brak sprzeciwu partnerki a nawet zwiększone jęki rozkoszy - sprawiało że uwielbiałem to robić.
|
15-07-10, 17:42
|
|
|
Erotoman
Miasto: always somwhere
pieszczenie słoneczka? jasne, delikatne i zmysłowo, paluszek do środka? tylko delikatnie i jeżeli nie ma odruchu obronnego (nie zawsze ma na to ochotę). W drugą stronę... pieszczoty jak najbardziej, paluszek do środka też nie przeszkadza - jakoś nie odczuwam tęsknoty za czymś większym  ... masaż prostaty - o, tak... to jest przyjemne
|
17-07-10, 00:44
|
|
|
Erotoman
...dziś znów było!  Mioooodzio
|
|
|
18-07-10, 04:12
|
|
|
Świntuszek
lubię, gdy jestem na górze. wtedy przyspieszam jazdę- niesamowite doznania  pozdrawiam, A
|
|
|
30-07-10, 17:21
|
|
|
Świntuszek
Zabawna sprawa bo ani ja ani moja luba nie przepadamy za tym rozwiazaniem, mimo, ze sporo sie naczytalismy o tym i nakrecilismy na taka opcje ! Ja odwodzi od ograzmu kiedy ja go probuje spotegowac, a mnie boli kiedy ona probuje mi masowac prostate - ot co
|
|
|
01-08-10, 14:58
|
|
|
Świętoszek
Miasto: Płock
słoneczka są super ukrwione i są świetnymi miejscami do pierszczot... u mężczyzn dodatkowo jest prostata nie daleko wejścia, więc można dojść w parę chwil  A no i rimming też jest fajny. Trzeba spróbować wszystkiego.
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|