View Full Version : Jakie s³owa najlepiej kreca dziewczyny podczas stosunku
jakie s³owa najlepiej kreca dziewczyny podczas stosunku czy wolicie moze nic nie mowic ????
podczas stosunku? moja ukochana najbardziej kreci mój oddech, a mnie jej, wiêc zbytnio siê nie odzywamy ;)
moja laska czasami to ma napady i kaze mi krzyczec na nia i wyzywac mowi ze podnieca ja to no wiec krzycze: "b³agaj suko!!" itp;)
Spróbuj: "Moja ¿ona/matka/córka wróci³a!!!"
albo zwróæ siê do niej u¿ywaj±c imienia innej kobiety - wra¿enia masz gwarantowane :)
BlackPussy
08-04-06, 06:50
moj facet nic nie mowi co jest dosc normalne u facetow...rzadko kiedy wydobedzie z siebie jakies slowo...i chyba dobrze:)
bruk tejlor
08-04-06, 16:50
porozumienie bez slow - to jest sztuka :)
dla mnie liczy sie mowa ciala i wzrok.. reszte mozna sobie samemu dopowiedziec :)
ja uwielbiam jak mnie chwali:P Np. podczas pozycji na je¼d¼ca mocno ¶ciska moje pierci i mówi jakie s± cudowne, albo jak chwyta mnie za po¶ladki i i mruczy co¶ w stylu: "ooooooo ttaaaaaaaakkkkk" ;) Albo jak podczas pozycji na pieska lub na ³y¿eczki mocno we mnie wchodzi i szepcze mi do ucha, ¿e jestem tylko jego!!
[to ostatnie krêci mnie niesamowicie!!! :D ]
ostatnie s³owa ooo ooo gumka strzeli³a buahaha i wpadka te s³owa stawiaj na bacznosc!! hehe
o ile sie nie myle nie lubilas kiedys pozycji na pieska?:P widze ze cos sie zmieni³o ;)
to jest tak, ¿e za ni± nie przepadam. wolê inne pozycje. Ale jesli ju¿ "muszê" to lubiê s³yszeæ to co napisalam wyzej ;)
a poza na foczke ktos testowa³ ? foczka i lew morski to jest to foczka zosta³a zgnieciona bo lew nie mia³ czasu na zabawe:D hehe
ja wole na helikopter ona jest sterem a ja smig³ami i sie krece nakreca nieziemsko:D
to co? facet Cie zmusza do jakiejsc pozycji?;/ :P
a Ciebie nie zmusza? jak on chce na pieska a Ty chcesz na je¼dzca to co ? k³otnia? czy samiec góra? i jedziecie na pieska? czy tez rozejm i na kota:Dbuahaha
albo zwróæ siê do niej u¿ywaj±c imienia innej kobiety - wra¿enia masz gwarantowane :)
Dobre, podoba mi sie ten pomysl . Kiedys tam sproboje tak dla jaj powiem inne imie :P
A wzrok jest najlepszy i jej cialo - tzn bylo :|
najlepiej powiedz tak: "jestes dobra, ale moja zona jest lepsza" wrazenia gwaratnowane jak w przypadku imion:D
albo:<<jestes dobra ale Twoja matka Cie pobija :D>>
to co? facet Cie zmusza do jakiejsc pozycji?;/ :P
Zdanie: "Ale je¶li ju¿ muszê" mia³o znaczenie czysto kolokwialne. tak siê po prostu mówi. :) Ja nic nie muszê :P Je¶li nie chcce czego¶ robiæ w ³ó¿ku, to nie robiê:]
A co do kawa³ów, to mój ch³opak stosowa³ co¶ takiego, ¿e w trakcie sexu nagle mówi: "O kurcze!! Rodzice wrócili"!! [moj± reakcjê mo¿ecie sobie wyobraziæ ;)]
A ona Ci powie wtedy ze Twoj stary tez jest lepszy od Ciebia :yawn: Nie wiem komu bedzie bardziej do smiechu hahah :angry:
a jak on jest sierota z domu dziecka to co wtedy buaha :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
olbo powie: " gówno prawda ojciec ma twarda dupe strasznie hujowo sie popycha Ty sie dziewczyno moze i nas ale tylko na lodach" hehe
ok. ch³opaki nie róbcie off topiku!!!
Moderetor(ka)
A ona Ci powie wtedy ze Twoj stary tez jest lepszy od Ciebia :yawn: Nie wiem komu bedzie bardziej do smiechu hahah :angry:
to bym jeszcze znios³ ale jakby mi tak samo odp tzn ze twoja matka tez jest dobra to by mnie zgasi³a :yawn:
Rojza Genendel
08-04-06, 19:47
Najlepsze s³owa jakie mogê us³yszeæ podczas seksu?
- Zrobiê co zechcesz. Na co masz wiêc ochotê?
podzielam nakrecaja nieziemsko
a jak on jest sierota z domu dziecka to co wtedy buaha :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:To wtedy **** w to wbije :P
Zrobiê co zechcesz. Na co masz wiêc ochotê?Z takimi slowami to bym raczej uwazal ;)
Zrobiê co zechcesz. Na co masz wiêc ochotê?
na bebsztyk z cebulka i boczusiem :D hehe
Rojza Genendel
08-04-06, 20:01
na bebsztyk z cebulka i boczusiem :D hehe
Bingo, mój facet doskonale gotuje.
Rafastar , jestes krotko , a konretnie oftopujesz .
Bingo, mój facet doskonale gotuje.
to moze sie umowie z Twoim boyem co Ty na to?:D
Rafastar , jestes krotko , a konretnie oftopujesz .
to ¼le? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Rojza Genendel
08-04-06, 20:11
to moze sie umowie z Twoim boyem co Ty na to?:D
A o to ju¿ jego musisz pytaæ.
Dostaniesz bana , za slowa , za pisanie postow pod postami i oftopy.
RASTAFAR - daje ci dzien na zapoznanie sie z regulaminem - masz w moim sigu np...
a-fly-woman
08-04-06, 22:02
Co mnie najbardziej podnieca? Wulagryzmy, wyzwiska etc. Ale my¶lê, ¿e jestem raczej przypadkiem odosobnionym. :P
Hm mo¿e nie wulgaryzmy, ale do¶c ostre s³ownictwo w stylu "lubisz kiedy cie rzne" itp
Ja tez lubie taki jezyk w chwilach uniesienia :twisted:
(ale wyzwiska typu "ssij ****o" albo "jak ci sie podoba szmato" etc. nie podchodza mi... moze nie trafilem na kogos kogo by to krecili...)
Mialem "przyjemnosc" byc z kims komu takie slowka przez jezyk nie przechodzily... i bylo mowiac delikatnie kiepsko :(
kocham
pragne
......
komplementy
Co mnie najbardziej podnieca? Wulagryzmy, wyzwiska etc. Ale my¶lê, ¿e jestem raczej przypadkiem odosobnionym. :P
pociesze Cie, ze nie jestes....
chociaz u mnie to kwestia tego, jaki mam nadstroj :)
a-fly-woman ja te¿ lubie ostre s³ówka;) Ale bez przesady oczywi¶cie. jak mówi³ bender "ku*wy" i "ch*je" mnie nie krêc±. Ale "dziweczko" tak;)
a okrzyki tak na maxa to tez jest dobre laska czasami piszczy jakby ja czo³g posuwa³:D
lubie mruczenie i slowa zadowolenia lubei kiedy mowi
"uwielbiam w ciebie wchodzic" "kochanie jestes taka mokra"
i magiczne "zaraz eksploduje"
lubie tez kiedy stwierdza "zrobie co zechcesz" "powiedz czego pragniesz"....
"kocham cie" , "bêdê cie tak rozpieszcza³ ca³± noc"
o tak to jest to co na mnie dziala
to trzeba by kiedys wyprubowac wasze texty ;]
Skrzydlata
22-05-06, 09:06
hmmm.... bardzo mnie kreci jak chlopak przy roznych pieszczotach pyta "czy moze..." albo jak mowi ze mnie kocha.... ze nikomu mnie nie odda i takie tam..... no i jak niektorzy juz pisali czasem lepiej nawet jak slysze jego szybki oddech i wpatruje sie w oczka......
No, patrzcie... a ja s±dzi³em, ¿e na forum same pragmatyczki siedz±.
Oto moje typy - jak widaæ, nieaktualne :D
"Kupiê ci nowe futro z norek",
"Jutro pójdziemy do tej ca³ej twojej te¶ciowej",
"Uch... ach... ta laska jest warta tysi±c z³otych polskich",
"Wiesz, ¿e jeste¶ taka dobra, ¿e w trakcie zapominam o twoich obwis³ych cyckach?"
Itd... :>
"Wiesz, ¿e jeste¶ taka dobra, ¿e w trakcie zapominam o twoich obwis³ych cyckach?"
ROTFL :D ale raczej nie wykozystam ;)
No, patrzcie... a ja s±dzi³em, ¿e na forum same pragmatyczki siedz±.
Oto moje typy - jak widaæ, nieaktualne :D
"Kupiê ci nowe futro z norek",
"Jutro pójdziemy do tej ca³ej twojej te¶ciowej",
"Uch... ach... ta laska jest warta tysi±c z³otych polskich",
Itd... :>
A mo¿e:
"Kupiê ci nowe autko"
"Jutro pójdziesz sobie do baru na piwo"
"Uch...Ach...Ta minetka jest warta tysi±c z³owych polskich"
"Wiesz, ¿e jeste¶ taki dobry, ¿e w trakcie zapominam o tym, ¿e masz takiego ma³ego"
:razz: :yawn: :razz: :yawn: :razz: :yawn:
Ka¿dy kij ma dwa koñce.
Ostatni± znan± mi kobiet± która kupi³a auto swojemu facetowi by³a bodaj¿e Victioria Beckham...
:>
Co nie zmienia tego, ¿e jest to mozliwe.
Ja np. nie znam kobiety, ktora dostalaby futro z norek.
nom nie dziwie sie jej ... ale podkresl za czyje pieniadze ;] ale troche te texty masz nie wyjete wole nie probowac bo jeszcze mi z lozka ucieknie albo bedzie chodzic i mowie " no to kiedy to futro dostane ? " ;]
najlepsze jest spojrzenie prosto w oczy i s³owa "kocham cie"
albo ew ;) trzymanie za glowke i jeczenie :) eh kiedy to bylo...
Kasiarzyna
22-05-06, 22:21
"say my name, bitch!!" :D
A tak na powaznie. Slowa sa zbedne.
"say my name, bitch!!" :D
A ona : "Eeeee czekaj....mam to na koncu jêzyka.... chyba gdzie¶ to zapisa³am... czekaj sprawdze no..Ty czekaj....ekm jak to kurna by³o... " i wtedy lipa :yawn:
A tak na serio to nie ma chyba utartych schematów ale najwa¿niejsze ¿eby doj¶æ do tego finalnego "yeahhhhhhh" niczym usher ;) :yawn:
mnie krêci jak dziewczyna recytuje mi z pamiêci Makbeta. Od ty³u. (w sensie ze recytuje wspak ;) ) Albo zaczyna komentowac najnowszy odcinek "Na wspolnej". Lubie tez sluchac jak sie robi Bitki, albo Pierogi (przepisy lubie sluchac ;) )
Kasia ma racje, slowa sa zbedne ;)
Kasiarzyna
22-05-06, 22:36
A ona : "Eeeee czekaj....mam to na koncu jêzyka.... chyba gdzie¶ to zapisa³am... czekaj sprawdze no..Ty czekaj....ekm jak to kurna by³o... " i wtedy lipa :yawn:
najwyzej powie sie "tygrysie" .. jak powie ze to przeciez nie imie to zawsze mozna sie wytlumaczyc nieznajomoscia jezyka ang. ;) a nadrobic znajomoscia jzyka fran. ;) :D
Skrzydlata
22-05-06, 23:21
hmmm.... lubie czasem szepnac chlopakowi cos po francusku angielsku lub niemiecku te jezyki mam dobzre opanowane:)
Szczególnie lubiê w ³ó¿ku francuszczyznê(szeroko rozumian±). :yawn: :razz:
"say my name, bitch!!".
tyaa no to mozna tez szepnac facetowi "fuck me daddy" :) :) czy co tam jeszcze bylo
jedyne czego nie lubie w lozku to obcojezyczne frazy... czule zdania po frenczu wole slyszec od mojego faceta tak o w ciagu dnia i nie powiem kreci mnie to.... szkoda ze zaprzestal juz nauki tego jezyka...
'Toster' 'syfon' '¿arówka' ewentualnie 'Roman Giertych'.. po tych s³owach kobieta ma z regu³y orgazm wielokrotny.. choæ w przypadku ostatniego zwrotu zdarza siê równiez biegunka wiêc nie wypowiadajcie go za g³o¶no..
przypomnial mi sie tekst jaki jeden z forumowiczow uslyszal podczas stosunku od swojej ukochanej: Kochanie musimy pomalowac sufit...
przypomnial mi sie tekst jaki jeden z forumowiczow uslyszal podczas stosunku od swojej ukochanej: Kochanie musimy pomalowac sufit...
:yawn:
Rewela , podoba mi sie :D Ktora tak pojechala ;P Mozna ujawnic :P ?
Musimy pomalowac sufit.................LOL JA bym z niej "wyszedl" i poszedl pograc na kompie , o czym ona mysli w takim momencie geez ......
Ale dobre , rozbawilo mnie z samego rana :yawn:
Koloblicin
24-05-06, 00:43
Oddechy w zupe³no¶ci wystarczaj±...
LellyDivera
20-06-06, 14:27
A ja mam najlepsz± jazdê jak podchodzi do mnie w t³umie i szepcze do ucha: "Chcesz go poczuæ w sobie? Chcesz ¿ebym dotkn±³ twojej cipeczki?"
Albo: "Jestem taki napalony, ¿e zaraz ciê zer¿nê. Rozbieraj siê"
Albo w trakcie: "Jak ty mnie podniecasz.... zaraz siê spuszczê"...
I inne... takie tam.
Uwielbiam s³uchaæ.
³o matko... ;)
Oddech niestety mi nie wystarcza.
A kiedy¶ mia³am faceta który by³ milcz±cy jak pieñ. ¯aden jêk, czy mruczenie nie wymkn±³ mu siê z ust... Zgroza...
A ja mam najlepsz± jazdê jak podchodzi do mnie w t³umie i szepcze do ucha: "Chcesz go poczuæ w sobie? Chcesz ¿ebym dotkn±³ twojej cipeczki?"
Albo: "Jestem taki napalony, ¿e zaraz ciê zer¿nê. Rozbieraj siê"
Albo w trakcie: "Jak ty mnie podniecasz.... zaraz siê spuszczê"...
.
Przestaje czytac to forum :silenced:
Fajne te teksty, ale co by¶cie powiedzieli jakbym napisa³:
"Nic nigdy nie mogê powiedzieæ....... cholerny knebel!!!
:) :) :)
kocham Cie
-jestes boska/cudowna/najlepsza
-patrz jak Cie r¿ne/pieprze
-lubisz jak Cie ta pieprze/r¿ne
-chcia³bym Cie zer¿n±c w tylek
-uwielbiam jak jestes taka mokra/gor±ca
-"lubisz jak Cie tak .. "
-ssij go mocno, mocniej, porz±dnie
-pragne Cie,pozwol mi w siebie wejsc
-jestes tylko moja
-powiedz ze jestes tylko moja
-tylko ja Cie moge tak r¿nac
To te¿ moje klimaty.
Motywatore
20-06-06, 17:16
Rober Rozmus dosta³ od swojej narzeczonej Audi Q7...
Fajny jest utworek Tomasza ¯ó³tko, którego refren zaczyna siê tak:
http://www.tomekz.com.pl/qs/sound/dotykaj.mp3
Ref: Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciep³em palców
Dotykaj aksamitnie, rzês pok³onem, nie przestawaj
Dotykaj ca³owaniem i oddechem tak, jak lubisz
Dotykaj smug± w³osów niby mu¶lin bólowi zadaj ból.
Ca³a tekst, te¿ jest fajny:
http://teksty.maxior.pl/index.php/tekst/Tomasz_%AF%F3%B3tko/Kochaj_mnie_i_dotykaj
Rojza Genendel
20-06-06, 17:23
To te¿ moje klimaty.
Moje te¿, tylko ¿e w drug± stronê.
LellyDivera
20-06-06, 19:13
Przestaje czytac to forum :silenced:
Jejku, przepraszam!!!! :pray:
w zale¿no¶ci od dziewczyny mówisisz j± pznaæ i wyczuæ co j± krêci i tyle:)
Mam takie cu¶ ¿e czêsto podczas seksu gawo¿ê sobiê z moj± babeczk± (z wcze¶niejszymi partnerkami te¿ tak mia³em dlatego zacz±³em od "ja", a nie "my"), ¿artujemy sobie z ró¿nych rzeczy (na ogó³ z tego co w³a¶nie robimy ;), czasami jednak potrafiê j± z lekka zwymy¶laæ co jej siê podoba na tyle ¿e sama dodaje co¶ od siebie :P. Ogólnie seks to fajna rzecz.
Czarodziejka
04-07-06, 21:15
ja wole romantyczne teksty i klimaty
dziewuszka
10-07-06, 20:05
albo:<<jestes dobra ale Twoja matka Cie pobija :D>>
moze lepiej babcia?:D albo tata dziadek lub cos? :D
mowiac,krotko to sie nazywa bezczelnosc tej ;P ale dooobre ;P
dziewuszka - edytuj posty. Upominam cie 2 raz. Nie pisz jednego po 2... Nastepnym razem dostaniesz czas na przeczytanie - dokladne - regulaminu :evil:
moe to byo akurat w tej chwili bardzo podniecajace:D
dziewuszka
13-07-06, 14:15
oco chodzi?
S³owa bardzo du¿o potrafi± zdzia³a...
Kobieta z regu³y lubi s³yszeæ co z ni± zaraz zrobisz, jak bardzo jej pragniesz (przed wej¶ciem w ni±), a gdy ju¿ w niej bêdziesz szepcz jej do uszka s³odkie s³ówka, b±d¼ odwa¿ny i kreatywny;].
luki100011
23-08-06, 09:01
Ostre s³owa krêca kobiety - takie których nie s³ysz± normalnie .... (r¿n±æ, pieprzyæ... itp)
W takim razie ja jestem ma³o orginalna:) Lubis s³yszeæ :"kocham cie"" uwielbiam jak to (tak) robisz""jestes najlepsza""hmmmmm" "oooooooo" i inne dzwiêki zadowolenia :)):D
prostacke, i to w stylu ma³olatowym
Poza tym, ortagraficznie nie pisze siê przez "H", lecz przez "CH", by by³ d³u¿szy. Ale to dopiero jest przerabiane w gimnazjum
mnie najbardziej podniecilo jak facetpowiedzial cos takiego "wiesz co mi sie niejbardziej podoba/ ze masz cala cipke ogolona" albo "dawaj te cycki"
Kocha³em siê z dziewczyn±, która podczas seksu jêcza³a, ¿e nie¼le j± r¿nê bardzo to mnie podnieca³o, a ja podczas zmiany pozycji mówi³em jakie wspania³e cipsko ma, jak fajna dupa i takie tam s³ówka okaza³y siê takim za******ym bod¼cem ¿e nakrêcali¶my siê wzajemnie.
To trzeba wyczuæ czy mo¿na sobie pozwoliæ na taki wulgaryzm podczas stosunku, pewnie dziewczyna czasem chce siê poczuæ jak qrewka oczywi¶cie tylko dla Ciebie i tylko w tej chwili z Tob±.
:)
Rojza Genendel
19-11-06, 20:35
Ja znów lubiê, kiedy mój ch³opak mówi do mnie w czasie seksu ³adnie, ale tak naprawdê ³adnie... albo zabawnie.
- "jeste¶ cudowna... wiesz?"
- "lubie sie z Toba kochac- podobasz mi sie, podniecasz mnie..."
- "chce w Ciebie wejsc, teraz..."
- "pragne Cie"
- "Masz ¶liczne oczy i zniewalajacy usmiech"
- "Jestem caly do Twojej dyspozycji :twisted: "
- "uwielbiam byc w Tobie i czuæ Twoje ciep³o"
- "tak bardzo mnie podniecasz..."
i takie inne tam podobne- wulgaryzmy wykluczone, jakos to mi nie teges... :/ uwielbiam jak facet mnie podziwia podczas sexu, co nie znaczy ze jego przyspieszony oddech i jeki mi nie wystarczaja... w ten sposob tez sie porozumiewamy... generalnie jest duzo zabawy,usmiechu podczas naszego sexu... wszystko jest miedzy nami naturalne... ale najbardziej nienawidze txtu " zaraz wroce kochanie... " to mnie dekoncentruje... :[
podpisuje sie pod slowami kiciuni ;]]
Rojza Genendel
20-11-06, 20:47
Ja oczywi¶cie te¿ :-)
Mo¿e dodam jeszcze:
"Jestem twój i tylko twój"
"Zrób ze mn± co zechcesz"
"Zrobiê wszystko na co masz ochotê"
"Uwielbiam na ciebie patrzeæ"
"Chcia³bym teraz zatrzymaæ czas"
marta_tusia
22-11-06, 14:20
Mój facet nie musi nic mówiæ, wystarczy ¿e czujê jego gor±cy oddech na sobie, choæ czasami mówi mi co¶ do uszka i tak raczej nie przywi±zujê do tego tak du¿ej uwagi bo mówi±c jego oddech czujê na mmoich uszkach a to mnie barzdo podnieca.
Choæ gdy uprawiamy sex bardziej perwrsyjny wtedy lubiê gdy u¿ywa lekkich wulgaryzmów. Lubiê byæ jego ma³± suczk± i...
i znowu jego oddech... taki szybki... :-)
Mój facet podczas seksu jest bardzo czu³y i to lubiê najbardziej t± czu³o¶æ te mi³e, czu³e s³ówka, ale te¿ gdy mówi, ¿e mu dobrze... Nie lubiê i nie chce przy seksie ordynarnych s³ów, które nie s± dla mnie ani podniecaj±ce ani fajne i on tego nie robi i wtedy czujê siê taka kochana i tak mi mi³o.. Bo seks to ma byæ przyjemno¶æ a nie odwalenie raz dwa i jedno skoñczy, drugie skoñczy i nara to jest pokazanie swoich uczuæ...to ma byæ rozkosz....
Ale sie rozpisa³am i chyba trochê siê wym±drzam;) ale mówiê co my¶le i czujê...
Pozdrawiam.
lukabazuka
18-12-06, 20:17
Uwielbiam kiedy moje kochanie jest na tyle rozgrzane ze mowi "wloz mi go w koncu" wariuje na temat tych slowek
Czysta improwizacja.
Czasem s³odkie zdania podkre¶laj±ce to, jak mi z Ni± dobrze jest,
czasem co¶ ostrzejszego nawi±zuj±cego do mego cz³onka, który w Ni± wchodzi...
Ró¿nie to bywa ;).
DajMiTêNoc
19-12-06, 16:45
Pycha to, to co lanczy wszystkie kobiety.
Wystarczy, ze zaspokoisz glod ich uszu i psychiki jakie sa piekne i wspaniale i jak ci na nich zalezy no i jeszcze musisz byc przekonywujacy.
wystarczy ze s³ysze odglosy rozkoszy, s³owa s± zbedne
Szczerze mówi±c to ja z moim partnerem nie tracimy czasu na rozmowe:P
Wolimy swój odech..
To zdcydowanie lepsze ni¿ s³owa
Moja dziewczyna lubi prosic zebym j± mocno pieprzyl, wykorzystal j± Lubi tez gdy pytam sie czy ma ochote na moja dominacje, gdy mowie ze zaloze jej skorzane kajdany, obroze... robi sie wtedy bardzo mokra. Sprawdzalem kilka razy i zawsze dziala.
Ostatnio us³ysza³em: "****a, ale sie krêc±" ( na domówce ;) )
Fajnie tez jak laska mówi:
-"dobry jestes, gdzie sie tego nauczy³e¶?"
a reszta juz by³a.
Kocha³em siê z dziewczyn±, która podczas seksu jêcza³a, ¿e nie¼le j± r¿nê bardzo to mnie podnieca³o, a ja podczas zmiany pozycji mówi³em jakie wspania³e cipsko ma, jak fajna dupa i takie tam s³ówka okaza³y siê takim za******ym bod¼cem ¿e nakrêcali¶my siê wzajemnie.
To trzeba wyczuæ czy mo¿na sobie pozwoliæ na taki wulgaryzm podczas stosunku, pewnie dziewczyna czasem chce siê poczuæ jak qrewka oczywi¶cie tylko dla Ciebie i tylko w tej chwili z Tob±.
:)
lubie cos takiego :D
sex z takimi s³owami jest najlepszy ;)
chociaz raz na ruski rok lubie tez czule i delikatnie ;)
mój partner jest ma³o rozmowny w "tej" chwili, niestety, w zale¿no¶ci od nastroju lubie cz³u³o¶ci które pieszcz± moj± dumê...ale czêsto te¿ pragnê ostrych s³ów sama mówiê je w zasadzie nieustannie...:twisted: np. "rznij mnie mocno tak jak lubie, ty wiesz"...z moich ust to musi komicznie wygl±daæ bo ja na tak± grzeczn± dziewczynkê wygl±dam...;)
Kiedy¶ pamiêtam mia³am straszn± ochotê na jaki¶ wiêkszy hardcore i strasznie chcia³am by mówi³ do mnie jak do dziwki...wiêc powiedzia³am: "k, chcê byæ mówi³ mi jak lubisz mnie pieprzyæ, wsadzaæ we mnie swojego wielkiego kutasa i w ogóle u¿ywaj najbardziej ¶wiñskich s³ów jakie znasz, mów jak do dziwki, mów jak mnie bêdziesz *******iæ" a on spojrza³ na mnie...po czym zacz±³ siê ¶miaæ...nie wytrzyma³am i te¿ zaczê³am...potem pytam dlaczego sie ¶miejemy...a on, ¿e mia³ ochote tak czule i chcia³ byæ delikatny a ja go zastrzeli³am tym textem...no i nici do koñca by³o ¶miesznie :P
...najbardziej chyba krêci mnie dwa s³owa "odwróæ siê..." sesese wtedy wiem ¿e bêdzie fajnie :D:twisted:
uwielbiam rozmarzony wzrok mojego ch³opaka, przy¶pieszony oddech i ciche jêki... a co mnie najbardziej podnieca? wulgaryzmyy :D bardzo czêsto krzyczê: "r¿nij mnie ostro Kochanie, mocniej, o tak!;)" s³odkie jest te¿: jestem tylko Twój :)
cipcioszek09
04-04-07, 22:50
Komplementy oraz wychwalanie i ukazywanie twojego zadowolenia
Oooooo taaaaaakkkk!!
Jeste¶ wspania³a!!!!
Naprawde boska!!!
Kocham Ciê!!!
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.