PDA

View Full Version : Odg³osy w czasie seksu.

itq78
11-12-10, 21:08
Witam!
Mam ma³e pytanie.Zapewne wiele razy ju¿ ktos inny o to pyta³,ale zaryzykuje.Czy jak uprawiacie sex to wydajecie z siebie odg³osy mruczenia,jêkanie,mówicie ¿e jest wam wspaniale,czy te wszystkie odg³osy t³umicie i wstydzicie siê ich?Bo ostatnio zauwa¿y³am jak moj partner t³umi wszytsko w sobie gdy sie kochamy klasycznie i zblizy do mnie swoja g³owe to s³ysze jak mruczy tak cichutko,a¿ sama sie podniecam poprosi³am go o to by zrobi³ to g³osniej,powiedzia³ ze to dla niego takie nie naturalne.I woli tak cichutko mruczeæ by nikt nie s³ysza³.

radzio_z
12-12-10, 07:50
Hmmmm, ja raczej nic nie t³umie, moja dziewczyna te¿ nie. Choæ ona jaki¶ czas temu przyzna³a siê ¿e w czasie orgazmu czasem siê hamuje bo jakby tego nie robi³a to musia³aby g³o¶no krzyczeæ.

iceberg
12-12-10, 15:32
Wszystko zale¿y od osoby, mia³em s±siada który jak uprawia³ seks to chyba pó³ bloku s³ysza³o jego jêki...
Sapanie, mruczenie u mnie jest normalne ale nie przyprawia szyb w oknach o dr¿enie ;), nie hamujê tego za bardzo ale te¿ nie zachowujê siê nadmiernie g³o¶no. Chyba najgorsz± rzecz± jest sztuczno¶æ w takiej sytuacji - niezale¿nie czy bêdzie to hamowanie g³o¶niejszych odg³osów czy "stêkanie na pokaz".

Maoam
13-12-10, 00:32
Zgadzam siê z moim przedmówc±, najlepiej jest, gdy partnerzy zachowuj± siê naturalnie. Dla mnie naturalne jest wydawanie g³o¶niejszych odg³osów, a dla mojego partnera (jak dla wiêkszo¶ci facetów) cichszych.

Itq, je¶li Twój facet nie jest bardzo g³o¶ny, poniewa¿ nie czuje takiej potrzeby, to nie ma sensu, ¿eby siê zmusza³ i gra³, ¿eby w trakcie czu³, ¿e to nie on... natomiast je¶li chcia³by, a my¶li, ¿e facetom nie przystoi tak jêczeæ w ³ó¿ku, to inna sprawa :)

Wied¼min
13-12-10, 00:38
Ja uwielbiam, jak moja dziewczyna jêczy. Strasznie podniecaj±cy d¼wiêk :headbang: Im g³o¶niej tym lepiej. Sam nale¿ê do grona "mrucz±cych" :D

Grajam
13-12-10, 09:46
Facet najczê¶ciej wydaje d¼wiêki jak dochodzi i podczas orgazmu [ ale te¿ nie ryczy jak lew ;) ], a kobieta... có¿... ja bym siê czu³ g³upio gdyby moja pani nie jêcza³a czy oddycha³a g³êbiej podczas seksu ;)

kurczakwa
13-12-10, 11:40
Moja jêczy a czasem popiskuje jak ptaszek zawsze to bardzo podniecaj±ce dzwiêki musze je kiedy¶ nagraæ to wam zaprezentuje

filona
13-12-10, 22:44
Czytam te wszystkie wypowiedzi i...có¿ muszê powiedzieæ, ¿e zdarza siê zarówno mnie jak i mojemu partnerowi i to bardzo czêsto wydawaæ z siebie ró¿ne d¼wiêki uffff... jak to dobrze, ¿e mamy swój dom, przynajmniej s±siedzi maj± ¶wiêty spokój :lol:

Wied¼min
13-12-10, 22:56
Moja jêczy a czasem popiskuje jak ptaszek zawsze to bardzo podniecaj±ce dzwiêki musze je kiedy¶ nagraæ to wam zaprezentuje

Czekamy z niecierpliwo¶ci± :D Dobre jêki nie s± z³e :rockon:

babette
14-12-10, 23:38
mój Ukochany nie tylko jêczy czy mruczy ale rzuca co jaki¶ czas jakie¶ podniecaj±ce komentarze, mówi, kiedy jest mu dobrze - mówi o tym jak to jest...
bardzo mi siê to podoba

fajna z niego "Gadu³a" :D

ja z kolei nie umiem mówiæ kiedy jestem bardzo bardzo podniecona, zdania poprawnie bym nie skleci³a... wydajê raczej nieartyku³owane d¼wiêki, ca³e mnóstwo!

czêsto bawimy siê s³owem - doskona³a gra wstêpna np. opowiadaæ jak±¶ fantazjê, zagraæ w skojarzenia, ³añcuszek s³owny
natomiast w trakcie naprawdê zaawansowanej akcji wy³±czam siê, brak mi s³ów

-Sukub-
15-12-10, 00:06
Mój mê¿czyzna przyprawia mnie w ³ó¿ku o ciarki, ciê¿ki oddech, rozkoszne jêczenie. Czasami szepczê jego imiê mówi±c, ¿e jest cudowny, najlepszy i jest nieziemskim kochankiem.

On kiedy jest bardzo podniecony mówi do mnie, jak bardzo mnie kocha i jak mu ze mn± jest. Podczas orgazmu zdarzy mu siê wyrwaæ jakie¶ s³odkie jêkniêcie. ;) Uwielbiam jak kochaj±c siê ze mn±, ostrzej mówi do mnie, ¿e jestem jego suczk± i 'rozkazuje' mi wykonywaæ pewne czynno¶ci.

tearz
15-12-10, 11:29
Mruczymy, pojêkujemy, mówimy pikantne s³ówka - to wszystko w naturalnej dawce i rozmiarze :)

corrado
15-12-10, 16:06
ale najlepsze dzwieki wydaje cipka :D wtedy gdy puszcza baczka ;]

tearz
16-12-10, 00:46
popieram, corrado ;) najlepszy soundtrack :D

lukasz787
17-12-10, 18:22
Moja partnerka cichutko mruczy podczas seksu co mi siê bardzo podoba:)
S³yszê te¿ wyra¼nie jej oddech
A ja jestem cicho do czasu kiedy dochodzê. Mam ciê¿szy oddech i czasem wydostanie siê ze mnie jaki¶ d¼wiêk podczas orgazmu:)

piotrus8
17-12-10, 20:10
A u mnie to ró¿nie, jedna krzyczy, druga nie ;)

stefanos
18-12-10, 16:45
Czasem pierdzê jak se dobrze pojem.

koneser666
18-12-10, 16:46
mniesiê to te¿ zdarza :lol:

lady_mysterious
18-12-10, 18:15
mój partner ma taki ciê¿ki oddech, czêsto jak mnie mocno posuwa szepcze mi do ucha ¿e mnie kocha, ¿e uwielbia mnie braæ od ty³u, ¿e uwielbia moj± mokr± szparkê,albo ciasn± dupciê itp. no siê zapêdzi³am.
podczas seksu oralnego lubimy sobie pomruczeæ bez wzglêdu na to czy dostajemy czy dajemy przyjemno¶æ, chocia¿ dla mnie robienie lodzika te¿ jest dostawaniem przyjemno¶ci :D
ja czasem popiskujê cicho pojêkujê, ale nie za g³o¶no bo to by³oby dla mnie nienaturalne, ale ogólnie nie wstydzimy siê odg³osów w czasie seksu.

P.S. pierdz±ca cipka kiedy¶ mnie strasznie rozprasza³a, teraz siê za¶miejemy albo i nie, przywykli¶my

Stela7
18-12-10, 19:01
Nie wyobra¿am sobie ciszy podczs seksu..chyba mo¿na by mnie podci±gn±æ pod te g³o¶ne :)

Mestiv
18-12-10, 23:30
U nas to raczej moja dziewczyna wydaje d¼wiêki typu jêki i westchnienia, podoba mi siê to, bo do¶æ dobrze pokazuje jak jest jej dobrze :)

Choæ generalnie najg³o¶niejsze podczas naszego seksu potrafi byæ ³ó¿ko, wiêc musimy sobie radziæ poza nim :P

stefanos
18-12-10, 23:34
U nas to raczej moja dziewczyna wydaje d¼wiêki typu jêki i westchnienia, podoba mi siê to, bo do¶æ dobrze pokazuje jak jest jej dobrze :)P

Albo jaka dobra z niej udawaczka.

Lilith.
18-12-10, 23:53
Albo jaka dobra z niej udawaczka.
Ach, jak ja uwielbiam jak ludzie wypowiadaj± siê w sprawach o których nie maj± zielonego pojêcia... No chyba ¿e mówisz kolego nauczony w³asnymi do¶wiadczeniami z kobietami :whistle:

Je¶li nie muszê siê martwiæ ¿e kto¶ us³yszy, to siê nie ograniczam i bywa naprawdê g³o¶no. I wsio rawno mi z tym czy partnerowi to przeszkadza czy nie, ja tak muszê :D

stefanos
19-12-10, 10:42
Ach, jak ja uwielbiam jak ludzie wypowiadaj± siê w sprawach o których nie maj± zielonego pojêcia... No chyba ¿e mówisz kolego nauczony w³asnymi do¶wiadczeniami z kobietami :whistle:

Nawet moja matka nie jêcza³a, a przecie¿ ona by mnie nie oszukiwa³a!

kasik*
20-12-10, 20:10
Ja zazwyczaj jêcze sobie z tej przyjemno¶ci :P ah oh itd :P Zawsze mam mój partner mnie zawsze zaspokaja wiêc mam do tego powody :P

Sexy_man
20-12-10, 22:11
Najlepsza jest sytuacja, gdy partnerka, która w czasie seksu w zaciszu domowym zawsze wydaje g³o¶ne "wyrazy przyjemno¶ci", w miejscu publicznym nie potrafi zmieniæ swojego zwyczaju.8)

jrzyboy
22-12-10, 02:27
Ja uwielbiam, jak moja dziewczyna jêczy. Strasznie podniecaj±cy d¼wiêk :headbang: Im g³o¶niej tym lepiej. Sam nale¿ê do grona "mrucz±cych" :D

Zgadzam sie w Wied¼min. G³o¶niej jest lepiej. Bardzo podniecaj±cy:knockout::knockout::knockout: OOH ! AAH!! AACH!!
MOCNY !! MOCNY!!

Damian1913
07-01-11, 22:31
Ja tam sobie co¶ mruczê, ale to jeszcze podczas gry wstêpnej. Przy samym seksie to nie wiem, bo siê zwyczajnie zapominam i nie s³yszê chyba nic.

anduk
07-01-11, 22:52
Jestem audiofilem, bardzo sobie ceniê :)

Schatten
08-01-11, 22:22
Podobnie jak anduk nale¿ê do audiofilów... ¯a³ujê tylko, ¿e nie zawsze i nie wszêdzie mo¿na podkrêciæ sprzêt ;) na ca³y regulator :)

Mestiv
09-01-11, 00:42
Ja bym bardzo chcia³ pos³uchaæ mojej dziewczyny, kiedy nie musieliby¶my siê przejmowaæ tym czy kto¶ nas us³yszy... bo póki co to musimy praktycznie zawsze cicho siedzieæ :<

minetka
12-01-11, 19:43
Uwielbiam byæ g³o¶no podczas stosunku jednak z racji tego ze nie mieszkam sama tylko ze wspó³lokatorkami mam to utrudnione. Mój partner z kolei mieszka sam ale taka z niego ''boj±ca dupa'' ¿e zawsze mnie ucisza w obawie ¿e s±siedzi us³ysz±.. a mnie to tak wkurza ¿e mam ochotê skoñczyæ ca³± akcje i i¶æ spaæ.

Enea
12-01-11, 20:09
To zale¿y, jesli ma³y jest z nania na spacerze a nam zachce sie amorów przed praca to jeste¶my do¶æ g³o¶ni... na codzieñ jednak cichutko jak myszki.

Bambiii
12-01-11, 20:34
Przewa¿nie g³o¶no jêczê ^^ Jak dochodzê, to wrêcz krzyczê :)

kriserr
12-01-11, 20:59
ja tak powiem: mi to zwisa czy jêczy nie jêczy kobieta byle nie g³o¶no bo og³uchne.Ale musze powiedzieæ co¶ wa¿nego,Ja mam tak ¿e jak dziewczyna jêczy nawet cicho to Ja szybciej dochodze w niej?Poprostu mnie to bardzo podnieca w sensie mojego penisa,ale ciekawi mnie ¿e jak tego nie robi dziewczyna to siê mêcze ¿eby doj¶æ i sex trwa d³u¿ej bez ma³ego tchu.Ale wiecie te jêki s± dobre jak dziewczyna nie mo¿e sie d³ugo bzykaæ a wy chcecie doj¶æ bo inaczej jak ona skoñczy a facet nie?to reakcja u faceta jest bardzo dotkliwa wiedz± ci którzy tak mieli.

sylwia.torun
16-01-11, 05:38
U mnie odg³osy s± zale¿ne w któr± dziurkê siê kocham, przy seksie w cipkê raczej pojêkujê tylko, natomiast przy penetracji odbytu jestem o wiele g³o¶niejsza ju¿.

nikitaa
16-01-11, 14:35
Ja podczas stosunku jestem bardzo g³o¶na. Nie potrafiê siê powstrzymaæ kiedy jest mi dobrze. Niezale¿nie czy to klasyczny seks, oralny czy anal.Kiedy ju¿ dochodzê to wydaje z siebie tak g³o¶ne i dzikie d¼wiêki. Nawet nie potrafi³abym byæ cicho i w ogóle my¶leæ o powstrzymywaniu siê. Jednak przy analnym seksie jest ju¿ tak bardzo g³o¶no. Mojemu ch³opakowi bardzo podobaj± siê te odg³osy, dlatego robi tak ¿e zawsze s±:) On sam nie wydaje z siebie d¼wiêków, czasami tylko ma szybszy oddech i lekko pomrukuje.

marzenka5
17-01-11, 09:43
Ja zazwyczaj g³o¶no krzyczê. ale je¶li nie ma konfortowych warunków, to potrafiê siê powstrzymaæ

Achet
20-01-11, 15:02
ja tam sie nie krêpujê, chyba ze ktos jest w pokoju obok. Jêczê g³o¶no a jak przychodzi orgazm to ja bym to wrzaskiem nazwa³a:D hehe]:->

czesia69
03-02-11, 14:49
a ja mam taki problem gdy¿ mój nowy partner nie do¶æ ¿e nie wydaje d¼wiêków to ledwo oddycha nic nie s³yszê czy to normalne? nie spotka³am siê jeszcze z czym¶ takim wiem ¿e siê stresuje ale tak jakby t³ami wszystkie uczucia w sobie a ja nie wiem czy mu dobrze i dziwnie siê czuje wiem ¿e powinnam chyba o tym z nim porozmawiaæ ale znamy siê krótko nie chcia³abym go w jakikolwiek sposób go uraziæ dopisze o tak ja sobie jêczê :P

panm
03-02-11, 15:13
Prawdê mówi±c, to podczas seksu ja jestem g³o¶niejszy od mojej ¿ony :-) Czasem to mi nawet g³upio.

Komaczo
03-02-11, 16:41
Mój partner z kolei mieszka sam ale taka z niego ''boj±ca dupa'' ¿e zawsze mnie ucisza w obawie ¿e s±siedzi us³ysz±.. a mnie to tak wkurza ¿e mam ochotê skoñczyæ ca³± akcje i i¶æ spaæ.
bardzo dobrze ¿e Ciê ucisza :) nic mnie tak bardzo nie wkurza³o w nocy jak odg³osy s±siadów zza ¶ciany. Ca³e szczê¶cie w koñcu siê wyprowadzi³em do innego mieszkania i mam spokój z g³o¶nymi s±siadami. Ciekawe ¿e ogl±daj±c jakiego¶ pocieracza odg³osy wydawane przez aktorki s± ca³kiem podniecaj±ce (chyba ¿e jakie¶ sztuczne jêki w miarowym tempie), natomiast jak s³ysza³em tych s±siadów to mnie cholera bra³a.

daj_mi
03-02-11, 19:06
W zasadzie jak jêczê, dyszê, piszczê - to bardziej dla partnera. Wiêkszo¶æ moich partnerów to uwielbia³o, mnie jest obojêtne, to robiê to dla nich ;]

BoobiBuu
03-02-11, 19:28
Generalnie to ró¿nie by³a, ale nie raz co¶ z siebie wydajemy :) i s³owo "co¶" jest temu najbli¿sze... pewnie gdyby to nagraæ i przes³uchaæ to nadawa³oby siê na ¶cie¿kê d¼wiêkow± do filmu o zwierzêtach :P

bardo podniecaj±ce s± dla mnie instruktarze, "mocniej" "g³êbiej" "jeszcze" i wszystkie temu podobne... szczególnie "dochodzê, dochodzê, dochodzê"

:D

Kata
03-02-11, 21:16
Mam dok³adnie tak samo jak Daj_mi :) Dla mojej satysfakcji nie musia³abym w³a¶ciwie wydawaæ ¿adnych d¼wiêków, ale sama bardzo lubiê s³yszeæ przyjemno¶æ drugiej osoby (tak to okre¶lê), wiêc odwdziêczam siê tym samym.

BoobiBuu
04-02-11, 01:56
Dziewczyny, naprawdê nie by³o wam nigdy tak dobrze, ¿e siê nie kontrowa³y¶cie i wydawa³y¶cie z siebie czy to jêki czy jakiekolwiek inne odg³osy? Czy nawet w trakcie dochodzenia do jaki¶ super orgazmów zachowywa³y¶cie naturalne milczenie ??? O_o

daj_mi
04-02-11, 02:34
U mnie naprawdê dobre dochodzenie mo¿na poznaæ po ciszy - bo zapadam w bezdech ;]

czesia69
04-02-11, 09:21
ja osobi¶cie jêczê mówiê mruczê..... :) je¶li mi jest dobrze to nie potrafiê siedzieæ cicho a poza tym ja lubiê kiedy kto¶ robi to samo wtedy czuje, ¿e siê oboje spe³niamy i jest wspaniale bez tego jako¶ jest dziwnie nie naturalnie bez emocji po prostu nie jestem przyzwyczajona do ciszy w ló¿ku:P

Kata
04-02-11, 09:52
Zazwyczaj przy orgazmie skupiam siê na odczuwaniu, wiêc wydawanie d¼wiêków mi wtedy przeszkadza. ¯aden tam bezdech, chcê po prostu wyci±gn±æ z tej chwili jak najwiêcej.
To nie tak, ¿e brak krzyczenia i ³a¿enia po ¶cianach = jest ¼le.